Print this page

Ivan Žilić darovao sportske klubove, izviđače i radio

13 Tra 2016
1652 times

Već smo u mjesecu svibnju pisali da je zahvaljujući poznanstvu i prijateljstvu naše sugrađanke Valentine Cice Malbašić s trenutno najbogatijim Varešaninom Ivanom Žilićem

u Vareš je stigla donacija od 5.000 eura za podjelu osobama u stanju potrebe, bilo da je riječ o pojedincima bez zaposlenja, cijelim obiteljima ili studentima koji svoje akademsko obrazovanje stječu u lošim materijalnim uvjetima.
No, ovdje nije bio kraj. Nakon ovog, nazovimo ga socijalnog projekta, Valentina je gosp. Žiliću pisala o sportskim klubovima koji u Varešu djeluju i postižu zapažene rezultate, a riječ je o Karate klubu Vareš, Teakwondo klubu Bosna i K.E.S Perun Va, te o angažiranju Odreda izviđača Zvijezda Vareš i članova redakcije Hrvatskog radija Bobovac Vareš. Nakon što je opisala svaki od nabrojanih subjekata i rezultate koje je svaki postigao u svom području djelovanja, Valentina je gosp. Žiliću predložila da, ukoliko je prepoznao potencijal i djelovanje spomenutih, to i nagradi. Kako nam je Valentina u razgovoru naglasila, gosp. Žilić je na to pristao bez ikakvih dodatnih pitanja. Kulminacija cijele priče dobila je svoj epilog u petak 06. lipnja 2014. godine kada je Valentina uručila darove gosp. Žilića u sljedećim iznosima: Karate klubu Vareš Teakwondo klubu Bosna po 50 eura, a K.E.S Perun Va, Odred izviđača Zvijezda Vareš i Hrvatski radio Bobovac Vareš darovani su s po 100 eura. Donacije su primili Mirsada Operta – trenerica Karate kluba Vareš, Edin Kajević – trener Teakwondo kluba Bosna, Velimir Gavran – predsjednik K.E.S Perun Va, Tomislava Pejčinović -  načelnica čete OI Zvijezda Vareš i Ivan Lovrić – ravnatelj HR Bobovac Vareš. U ime svih nagrađenih ovim putem se najiskrenije zahvaljujemo gosp. Žiliću.

11.06.2014. godine

Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan