Print this page

Burno u Vareš Majdanu

13 Tra 2016
1121 times

Kako doznajemo iz Policijske stanice Vareš jučer (12.06.2014. godine) bilo je jako burno u Vareš Majdanu, narušen je javni red i mir,

dogodila se prometna nezgoda i provala u stan. Krenimo redom – u 13 sati i 30 minuta došlo je do narušavanja javnog reda i mira u ul. Majdanska ispred ugostiteljskog objekta Aqua, tako da je jedna osoba fizički napala drugu. Službenici policije izašli su na lice mjesta i protiv počinitelja podnijeli Izvješće o počinjenom prekršaju kod nadležnog suda.
U 16 sati i 35 minuta također u ul. Majdanska dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala dva motorna vozila. Tom prilikom jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, a na vozilima je nastala manja materijalna šteta. Službenici policije izvršili su očevid, te su vozačima uručeni prekršajni nalozi zbog izazvane prometne nezgode, a jednom vozaču uručen je prekršajni nalog zbog upravljanja motornim vozilom u alkoholiziranom stanju.
I na kraju u 16 sati i 20 minuta vareškoj policije je prijavljena provala u stan u ul. Perunska u Vareš Majdanu. Službenici policije izašli su na lice mjesta, osigurali ga i izvršili očevid. Operativnim radom na terenu prikupljene su informacije o mogućem počinitelju ovog kaznenog djela, koji je u potpunosti priznao izvršenje KD-a, te je lišen slobode i zadržan u prostorijama za zadržavanje Policijske stanice Vareš. Po izjavi vlasnika iz stana ništa nije otuđeno. 

Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan