Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
danijela

danijela

Generacija malih maturanata 2018./2019. u Osnovnoj školi Vareš i Osnovnoj školi Vareš Majdan u petak, 21.lipnja 2019. godine

Kako bi obilježili kraj vrtićke 2018./2019. godine djelatnice JPU Dječje obdanište Vareš osmislile su jedan

U popodnevnim satima 13.lipnja2019. godine  u Radničkom domu u Varešu održan je završni koncert polaznika

Cijenjeni sugrađani ,
pozivate se na završni koncert Osnovne muzičke škole "Vareš" u Varešu koji će se održati u četvrtak, 13.06.2019. godine u Radničkom domu u Varešu. Koncert počinje u 15 sati. Svi ste dobrodošli, ulaz je slobodan. Dođite i poslušajte talentirane varešku djecu i sve ono što su sa svojim nastavnicima naučili tijekom ove školske godine.

Generacija maturanata 2018./2019.  MSŠ Nordbat 2 Vareš dugo će pamtiti prekrasnu i toplu proljetnu večer, 07.lipnja 2019. godine

MZ Pržići , općina Vareš, organizira zabavno večer pod nazivom Harmonikijada. Poznato je da je u prošlosti MZ Pržići, tj. cjelokupna Vr'ovina

Opća biblioteka Vareš objavljuje poziv za natjecanje u izradi projekta Digitalni građanin za učenike osnovnih škola od V. - IX. razreda.

Iz JU Dom zdravlja Vareš obavještavaju sve pacijente da je Dom zdravlja počeo s radom u dvije smjene od ponedjeljka 03.lipnja/juna 2019. godine.

Okupljanjem umjetnika u Radničkom domu u Varešu danas, 31. svibnja 2019. godine zvanično je otvorena 5. Art Colony Borovica.

Iz Slovenije su ove godine stigle umjetnice Iva i Vesna Davidovič, Jerca Šantej i Tatjana Mijatovič. Ana Šimić iz Mostara, inače predsjednica Udruge hrvatskih likovnih umjetnika Federacije BiH, po prvi je put stigla na koloniju. Boje Hercegovine brane i Megi Kunštek iz Mostara, te Mišel Stojanović iz Čapljine. Ne treba zaboraviti ni domaće umjetnike Dubravka Tokmačića i Marija Parića, koji živi u Kninu i uvijek se rado vraća rodnoj Borovici. Koloniju svake godine rado podrži i violinistica Andrea Nikolić, umjetnička direktorica VaClafa, a ove godine stigla je ravno s koncerta za djecu s autizmom na kojem je nastupala večer prije.
U večernjim satima ili sutra ujutra očekuje se dolazak i drugih sudionika kolonije. Nakon ručka, umjetnici odlaze u Borovicu gdje će u 16 sati položiti cvijeće na spomenik stradalnicima sela Borovica, te obići kraljevsku jamu i Radakovicu. Za 21 sat najavljena je Večer s vareškim tamburašima u Zavičajnoj kući.

Drugog dana kolonije, u subotu 01. lipnja planirana je cjelodnevna radionica, a u večernjim satima najavljena je poetska večer na platou ispred kapele na Bobovcu ili u Zavičnoj kući u Borovici (u slučaju lošeg vremena), na kojoj će nastupiti ansambl Fugato iz Zenice i održati koncert srednjevjekovne glazbe. večer bi, po najava organizatora, trebali uveličati i vareški pjesnici.

Za nedjelju, 02. lipnja planiran je nastavak radionica, te postavljanje izložbe radovi nastalih na 5. Međunarodnoj koloniji. Izložba radova s ovogodišnje kolonije bit će otvorena u nedjelju u 21 sat u Zavičajnoj kući u Borovici. Osim toga,  sudionicima kolonije će u sklopu izložbe biti dodijeljene zahvalnice i certifikati, a kao šlag na kraju bit će organiziran koncert pop-rock skupine „Merry & Harry“ iz Sarajeva.

  • 5artcolonyborovica-7
  • 5artcolonyborovica-6
  • 5artcolonyborovica-5
  • 5artcolonyborovica-3
  • 5artcolonyborovica-2

Služba za odnose sa javnošću i informiranje kupaca  Podružnice“ Elektrodistribucija” Zenica, obavještava kupce da će dana 29.05.2019.(srijeda) 

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 103

Jučer 148

Ovaj Tjedan 103

Ovaj Mjesec 3306

Ukupno 6556595

Currently are 137 guests and no members online