Print this page

Goran od jučer vozi kroz Europu

04 Srp 2016
11485 times

Nošen velikom željom da djeci i mladima rodnog

grada vrati vjeru u bolje sutra i pomogne koliko god može, naš sugrađanin Goran Višnjić putuje motorom iz daleke Australije sve do rodnog grada. Kako smo već pisali, trenutno je Goran u drugom pokušaju dolaska u rodni grad, a u prvom je bio prisilno zaustavljen zbog prometne nesreće koju je imao u Kini.
Ovog puta je prema Varešu krenuo s granice Kine i Mongolije dana 21. lipnja. Prethodno je proveo par dana u Pekingu, obišao Kineski zid. Polazna točka bio je grad Erenhot. U ovih 10-ak dana Goran je  prošao kroz Mongoliju ili kako je rado zove kroz zemlju Chinggins Khaana.
Od jučer (03. srpnja 2016. godine) je u Europi ,prešao je planinu Ural koja je prirodna granica između Azije i Europe. Planinski vijenac Ural se prostire od sjevera prema jugu Rusije od Arktičkog oceana pa sve do granice Kazahstana. Kako nam je Goran rekao zadnja tri dana ga je pratila kiša i uvjeti za vožnju nisu bili baš najbolji,no ni to ga nije spriječilo da ide naprijed. Još nam je rekao: "Na putu sam sreo još motorista koji putuju u nepoznato i uživaju u tome kao i ja". Nastavljamo pratiti Goranov put do rodnog Vareša, a vi u galeriji pogledajte par slika iz Azije, a onda i Europe.

GoranSibir1
GoranSibir2
GoranSibir3
GoranSibir4
GoranSibir5
GoranSibir6
GoranSibir7
GoranSibir8
GoranSibir9
GoranSibir10
GoranSibir11
GoranSibir12
GoranSibir14
GoranSibir13
GoranSibir15
GoranSibir16
GoranSibir17
GoranSibir18

Rate this item
(3 votes)
danijela

Latest from danijela