Print this page

Emir Zec predstavlja Vareš i BiH na koncertu Rockin 1000 u Italiji

07 Srp 2017
3423 times

Naš sugrađanin, talentirani gitarist Emir Zec

ovih dana vrši pripreme za put prema Italiji i sudjelovanje na koncertu Rockin' 1000. Naš budući brucoš Emir će ponovno biti član najvećeg rock banda na svijetu koji je u svom sastavu ima više od 1.000 svirača/pjevača! Nije to mala stvar. Tako postaje pravi glazbeni ambasador svog grada Vareša, ali i cijele BiH. Prvi put je to doživio prošle godine krajem srpnja u talijanskoj Ceseni, kada je ostvario svoj mladalački san.

Kontaktirali smo Emira u želji da doznamo kako teku pripreme za put i koncert, a on nam je rekao sljedeće:“ Krećem za Italiju 26. jula i doći ću tamo 27. jula i potom se s prijateljima iz Venecije zaputiti ka Valle d'Aosta-Courmayeur,  gdje će se održati koncert“.

Pitali smo Emira i o samom programu ovog nesvakidašnjeg glazbenog spektakla i on je rado s nama podijelio detalje. „ Tog četvrtka 27.07. nema ništa posebno u planu. Taj dan će dolazim u mjesto održavanja koncerta, smjestit ćemo instrumente i vjerojatno ćemo imati vremena upoznati jedni druge. Sljedeći dan, petak 28. 07. imat ćemo probe i tada će se održati Rotation Stage. Tu će grupe formirane između nas sudionika svirati pjesme koje smo sami odabrali. Tu istu noć, 28.07. ćemo zapaliti jednu ogromnu, gigantsku logorsku vatru i oko nje se poredati s akustičnim gitarama i svirati pjesmu Learn tu Fly od Foo Fightersa, a cijeli taj događaj će se snimati. Sutra dan, u subotu 29.07. ćemo probavati i snimati video od 3 Medleya koja smo odabrali“, ispričao nam je Emir.

Emir je samo za radio Bobovac otkrio i popis pjesama koje će staviti u Medley:

Epic Medley :

Because - The Beatles
Good vibrations - The Beach Boys
Bohemian Rhapsody-Queen
Born to run-Bruce Springsteen
Wake up

Summer of love-Medley :

Sgt. Peppers lonely hearts club band -The Beatles
Interstellar overdrive- Pink Floyd
Break on through - The Doors
I'm waiting for the man - The velvet underground
Spanish castle magic - Jimi Hendrix
Somebody to love - Jefferson Airplane
Sunshine of your love - Cream
I can see for miles - The Who

Medley power:

Rocks - Primal scream
Bohemian like you -The Dandy Warhols
No one knows - Queens of the Stone Age
Reptilia - The Strokes
Suck my kiss-Red Hot Chili Peppers
Woman - Wolfmother

Na kraju nam Emir, ponosan i uzbuđen u isto vrijeme, kroz osmijeh poručuje:“ Mnogo se radujem ovome“.

Cijela ova priča ima i onu manje lijepu stvar, a to je financijska konstrukcija, koja je uvijek problem. U ime redakcije radio Bobovca pozivamo sve vas koji to možete i želite da budete pokrovitelji Emirovog nastupa na koncert Rockin' 1000 u Italiji. Jer, ne treba zaboraviti da Emir ovako predstavlja i naš Vareš i Bosnu i Hercegovinu. I to već drugu godinu za redom. Zaslužuje da mu pomognemo u pokrivanju putnih i ostalih troškova. Tko želi može više detalja doznati od samog Emira, pozivom na broj  +387 62 20 51 76 ili ga možete kontaktirati putem profila na društvenoj mreži facebook. Unaprijed svima koji će to učiniti hvala!

Našem Emiru želimo sretan put, puno pozitivnih emocija i novih prijatelja, te jedan nezaboravan događaj o kojem ćemo pisati i razgovarati u programu radio Bobovca nakon Emirovog povratka iz Italije.

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela