Print this page

U tijeku radionice za djecu volontera Narko NE

27 Srp 2018
1520 times

U Varešu je u ponedjeljak, 23. srpnja 2018. godine započela realizacija IKS projekta,

koji provode volonteri  udruženja Narko NE. Radionice okupljaju djecu uzrastaod 6 do 12 godina, a održavaju se na dvije lokacije - u MSŠ Nordbat 2 od 10 do 12 sati i u PŠ Dabravine  od 9 sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta. Trajat će do 03. kolovoza, a nakon toga bit će organiziran Kid's festival kao kruna svih aktivnosti kroz IKS projekt.

Kako doznajemo od volontera koji rade s djecom, odaziv prvog dana u Varešu je bio 40-oro djece, a već narednih dana brojak je rasla, da bi došli do čak 90-oro djece uključujući područje MZ Dabravine.
Volonteri iz Vareša su zajedno s prijateljima, studentima iz Švicarske pripremili niz zanimljivih i drugačijih radionica nego što su bile prošle godine. Od uobičajenih kreativnih i sportskih radionica, ove godine su krenuli s muzičkom i dramskom.

" 23 volontera rade u Varešu je  i svi su jako zadovoljni organizacijom i svojim organizacijskim zadacima. Svi se trude da sve prođe u najboljem redu i da što bolje iskoristimo resurse koje mozemo reciklirati i ponovo koristiti. Radionice za volontere koristimo da radimo na sebi i naučimo nove korisne stvari. Za vikend odlazimo u Novi Travnik gdje ćemo se družiti sa našim kolegama koji realiziraju IKS projekt u tom gradu", rekla nam je Džejna Čizmo, jedna od volonterki udruženja Narko NE u Varešu.

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela