Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Adriatic Fondacija: Povezivanje mladih sa snovima kroz novu generaciju stipendija!

21 Velj 2024
670 times

Adriatic Fondacija sa zadovoljstvom obaveštava javnost da je dana 21. februara/veljače 2024. godine, u prostorijama Općine Vareš,

potpisala 39 Ugovora o stipendiranju srednjoškolaca i studenata.

Ovaj događaj predstavlja još jedan u nizu naših napora da podržimo obrazovanje i omogućimo bolje uvjete za učenje mladih u lokalnoj zajednici. Stipendije su dodijeljene svim prijavljenim učenicima i studentima, pružajući neophodnu podršku u njihovom akademskom i profesionalnom razvoju.

"Ova stipendija mi otvara vrata ka ostvarenju mojih snova i zahvalan sam Adriatic Fondaciji što prepoznaje naš trud i potrebe" rekao je jedan od stipendista.

Adriatic Fondacija je posvećena poboljšanju uvjeta života u lokalnim zajednicama kroz različite inicijative fokusirane na obrazovanje, zdravstvo i zaštitu okoline.

"Naša misija je unapređenje kvaliteta života unutar zajednica kroz inicijative u obrazovanju, zdravstvu i zaštiti okoline, potičući održivi razvoj i blagostanje za sve. Investiranje u mlade danas znači graditi temelje za bolju sutrašnjicu. Energija, kreativnost i inovacije koje mladi donose su neophodni resursi koji će oblikovati budućnost naših zajednica.", istakli su predstavnici Adriatic Fondacije.

Zahvaljujemo se svim učenicima, studentima, njihovim obiteljima, kao i članovima zajednice koji su prisustvovali ovom važnom događaju. Vaša podrška i sudjelovanje ključni su za uspjeh naših programa i inicijativa.

Pored financijske pomoći, Fondacija planira da uvede mentorstvo i radionice za razvoj vještina, jačajući tako profesionalni razvoj naših stipendista.

Adriatic Fondacija

Last modified on Srijeda, 21 Veljača 2024 14:23
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2279

Jučer 8939

Ovaj Tjedan 38290

Ovaj Mjesec 198353

Ukupno 13982797

Currently are 129 guests and no members online