Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vladimir Ruf finalist literarnog natjecanja EU Info Centra BiH

14 Tra 2016
1014 times

EU Info Centar BiH u rujnu mjesecu ove godine objavio je natječaj za literarne radove na temu  „Moje putovanje Evropom“, u kojemu

su mladi, starosti 16-27 godina, bili pozvani da pišu putopis o putovanju kroz zemlje EU, popraćene fotografijama. Komisija EU info centra i Delegacije Evropske unije u BiH izabrala je 12 finalista nagradnog natjecanja „Moje putovanje Evropom“, među kojima je i naš mladi sugrađanin 18-ogodišnji Vladimir Ruf iz Vareš Majdana.
Naime, na nagradno natjecanje namijenjeno svim mladima turistima iz Bosne i Hercegovine pristiglo je više od 70 prijava, iz svih krajeva BiH. Odabrano je 12 finalista, a to su: Alija Bajramović, Armen Tatarević, Azra Nezirić, Ena Kasumović, Ivana Papac, Srećko Ćurković, Jakov Šola, Jovana Tatić, Mirjana Radanović, Sanin Imamović, Slaviša Pavlović i kako smo već naveli naš Varešanin - Vladimir Ruf. Iz grupe od 12 finalista prva tri mjesta će osvojiti natjecatelji sa najvećim brojem glasova za koje se od subote 05.12. može glasati putem  web stranice EU info centra: http://euinfo.ba/nagradno-takmicenje-moje-putovanje-evropom/
Glasanje će trajati do nedjelje 10.01. 2016. godine u ponoć. Pozvani su svi građani BiH da sudjeluju u glasanju  i uživaju u doživljajima 12 finalista, tijekom njihovih putovanja različitim zemljama Evropske unije.
Naša preporuka je da vaš cijenjeni glas date mladom Varešaninu Vladimiru Rufu, putem linka: http://euinfo.ba/eseji/vladimir-ruf/ gdje možete i pročitati njegov putopis.
Glasanje se vrši ovako: otvaranjem navedenog linka, ispod imena kandidata i njegovog mjesta, možete pronaći plavi gumb sa natpisom 'Glasaj'. Klikom na taj gumb otvorit će Vam se prozorčić gdje morate unijeti VAŽEĆU adresu elektronske pošte, pa opet pritisnuti dugme 'Glasajte'. Napomena: sa jednog maila možete glasati samo jedan put!
Nakon uspješno izvršenog posla, otvorit će Vam se i zadnji prozorčić u kojem je jednostavno napisano: "Hvala na izdvojenom vremenu!". Tada dolazimo do posljednjeg dijela procedure: otvorite svoj e-mail, i provjerite zadnje poruke. Među njima bi trebala biti poruka pod nazivom 'Euinfo.ba - Verifikacija glasa'. Otvorite ju, i u njoj imate dva linka. Jedan na stranicu EU Info Centra BiH, a drugi na verifikaciju Vašeg glasa - otvorite drugi, sačekajte par sekundi da se stranica učita u potpunosti, i to je to.
Uskoro bi na Vaš e-mail trebala doći potvrda, da je verifikacija uspješno završena. Posao je završen, i hvala Vam na izdvojenom vremenu!  Ukoliko Vam štogod nije jasno, tu je i objašnjenje sa slikama.
Dragi Varešani i svi prijatelji Vareša podržimo Vladimira. Dovoljno je svega par minuta za to i nadamo se da ćete ih u svakodnevnom brzom tempu života pronaći. Na kraju i vrijeme je blagdana i darivanja – darujmo za početak glasove Vladimiru! Potpuno je besplatno, a Vladimira će jako usrećiti.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 8312

Jučer 6332

Ovaj Tjedan 33865

Ovaj Mjesec 20570

Ukupno 14028524

Currently are 225 guests and no members online