Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sretna Vam Nova 2016. godina

14 Tra 2016
932 times

Niske temperature nisu spriječile najveći broj stanovnika Vareša da se i ove godine, po četvrti put, okupe i zajedno dočekaju

novu 2016. godinu na otvorenom. U organizaciji općine Vareš i pod pokroviteljstvom Udruge poslodavaca Vareš dočekana je nova godina. Pripreme za doček započele su glazbenim ugođajem koji su pripremili fra Mirko Majdandžić sa svojim prijateljima i Zehrid Cigura sa svojim bendom. Zvuci tambura, balada ali rock izvedbi uveseljavali su sve one koji su željeli dočekati Novu godinu na otvorenom. Točno u pola noći igrališe ispred Osnovne škole bilo je ispunjeno do posljednjeg mjesta, a u novu godinu uz tradicionalno odbrojavanje, prisutni građani ušli su zajedničkim kolom. Veselo se nastavilo i uživalo do 1 sat iza pola noći, a onda se većina njih, uputila svojim domovima ili u neki od ugostiteljskih objekata koji su bili otvoreni. Oni koji su se željeli okrijepiti imali su mogućnost birati između čaja ili kuhanog vina, ali tu su bili i specijaliteti s roštilja koje su pripremali pripadnici Odreda izviđača „Zvijezda“ Vareš, koji će od prikupljenih sredstava osigurati rad u ovoj godini. I ove godine, tijekom dočeka, organizirano je izvlačenje sretnih dobitnika novogodišnje tombole. U prvim minutama nove godine, prisutnim građanima ali onima koji su bili uz izravni prijenos putem radija, obratio se načelnik općine Vareš Avdija Kovačević i zaželio svima sretnu i uspješnu Novu godinu. Nadajmo se da će ova 2016. godina bit uspješna i bolja od prethodne 2015.
SRETNA VAM NOVA GODINA.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 451

Jučer 6416

Ovaj Tjedan 451

Ovaj Mjesec 210666

Ukupno 13995110

Currently are 176 guests and no members online