Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vladimir Ruf osvojio 2. mjesto na natjecanju EU info centra BiH

14 Tra 2016
1063 times

Početkom mjeseca prosinca prošle godine objavili smo vijest da je naš mladi sugrađanin Vladimir Ruf postao finalist

nagradnog natjecanja mladih turista „Moje putovanje Europom“, koje su organizirali  EU info centar i Delegacija Europske unije u BiH.
Natjcanje je trajalo do 10. siječna, a po glasovima čitatelja prvo mjesto osvojio je Armen Tatarević iz Zenice, drugi je naš Varešanin Vladimir Ruf, dok je trećeplasirana Ivana Papac iz Stoca. Vladimiru je prvo mjesto „izmaklo“ za svega 7 glasova, no i drugo mjesto je veliki uspjeh i jako je razveselilo Vladimira, njegovu obitelj i prijatelje. Dobitnici još uvijek nisu obavješteni o datumu dodjele nagrada, a moći će izabrati laptop, fotoaparat, smart mobitel ili tablet – kako su najavili iz EU info centra u BiH. Vladimirov nagrađeni putopis možete pročitati na sljedećem linku http://euinfo.ba/eseji/vladimir-ruf/ U njemu je Vladimir opisao svoj franjevački hod – pješačenje kroz Bosnu i odlazak u Italiju, u Padovu, Asiz (Assisi), Greccio i Arezzo – La Vernu.
Vladimiru od srca čestitamo na ovom uspjehu I ujedno zahvaljujemo u ime redkacije radio Bobovca svima vama koji ste dali glas našem Vladimiru.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1725

Jučer 8232

Ovaj Tjedan 1725

Ovaj Mjesec 38706

Ukupno 14046660

Currently are 137 guests and no members online