Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Predsjednik Čović posjetio OO HDZ Vareš i Župni ured

14 Tra 2016
1902 times

OO HDZ Vareš, danas 09.02.2016. godine posjetio je predsjednik HDZ BiH i predsjedatelj predsjedništva BiH Dragan Čović. Ispred prostorija HDZ u

Varešu visoku delegaciju dočekao je predsjednik OO HDZ Vareš Zdravko Marošević sa suradnicima. Istovremeno s dolaskom predsjednika u prostorije doma „Soca“ došla su djeca iz Osnovne škole koja su sudjelovala u povorci pod maskama kroz grad. Nakon druženja s djecom predsjednik Čović održao je sastanak s članovima OO HDZ Vareš  i članovima udruga koje djeluju na području općine Vareš.
U konstruktivnom razgovoru upoznali su predsjednika o svim problemima koji pritišću naš grad, kao što je ekonomija, gospodarstvo, infrastruktura.... Ohrabruje činjenica da je u strukturama OO HDZ Vareš mnogo mladih kadrova i visokoobrazovanih ali problem mladih je visoka stopa nezaposlenosti. Uvažavajući iznesene probleme, predsjedik Čović, obećao je pomoći Varešu kroz projekte koji će omogućiti upošljavanje i razvoj gospodarstva.
Potom se visoka delegacija uputila u Župni ured kod župnika fra Mirka Majdandžića. Župnik je upoznao predsjednika sa stanjem u župi te o mogućnostima održivog  opstanka u Vrešu. Na kraju Čović je obećao skori ponovni dolazak koji će donijeti konkretne rezultate.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1056

Jučer 8419

Ovaj Tjedan 25070

Ovaj Mjesec 110887

Ukupno 14118841

Currently are 155 guests and no members online