Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Uređenje prostorija udruga na prostoru ZDŽ - Vareš

06 Ruj 2019
1765 times

Udruga nositelja ratnih odličja HVO ZDŽ u sklopu svojih planiranih godišnjih aktivnosti, a sve u cilju poboljšanja osnovnih uvjeta rada općinskih podružnica,

na prostoru Zeničko-dobojske županije, provela je prvu fazu uređenja zajedničkih prostorija  općinskih udruga u Varešu. U objekt koji je dodijeljen nevladinom sektoru od strane  općine Vareš, a koji obuhvata braniteljske udruge iz domovinskog rata  i nevladine organizacije koje okupljaju osobe sa određenim poteškoćama, provedene su aktivnosti uređenja i stvaranja osnovnih uvjeta za djelovanje udruga u ovom objektu. Posljednji zahvati uređenja prostorija provedeni su  prije 40  godine što je primoralo izvođače radova da temeljno pristupe ovom poslu. Kroz uređenje ovih prostorija prvenstveno se pristupilo uređenju mokrog čvora od izmjene cjelokupne instalacije pa do postavljanja  završnog inventara koji odgovara namjeni. Provedene su radnje gletovanja i krečenja zidova hodnika, postavljanja dijela stolarije,  farbanja drvne galanterije , izrade željezne kapije, postavljanja rasvjetnih tijela po hodnicima, kao i mnogo radnji koje su bile sastavni dio ugovora o radu.

„Nakon ove faze realizacije projekta u narednom razdoblju planiraju se provesti aktivnosti koje će svojim sadržajem podignuti stupanj  opremljenosti, a time i unaprijediti rad udruga, koje djeluju u području nevladinog sektora. U prvoj fazi realizacije projekta financijsku potporu je pružilo ministarstvo  za braniteljska pitanja i općina Vareš, izvođač radova je bio JP Vareš stan, a osnovni nositelj aktivnosti je bila Udruga nositelja ratnih odličja HVO ZDŽ“, istaknuo je predsjednik udruge Dragan Janko.

7
6-UnroProstor
5-UnroProstor
4-UnroProstor
2-UnroProstor

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 10136

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 31429

Ovaj Mjesec 198084

Ukupno 13765236

Currently are 199 guests and no members online