Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održan sastanak Upravnog odbora Udruženja poslodavaca Vareš

09 Tra 2021
1385 times

U popodnevnim satima 08.04.2021. godine u zgradi Općine Vareš održan je sastanak Upravnog odbora

Udruge poslodavaca Vareš. Sastanku su prisustvovali: predsjednik Skupštine Udruženja Nikola Šimić, predsjednik UO Ahmed Likić, zamjenik predsjednika UO Ivan Lovrić, i članovi UO Marija Rožajac, Nada Ćuk, Srđan Božić, Mladen Perić i tajnica Jasna Čabrajić.

Na dnevnom redu bilo je sedam točaka na kojima se razmatralo o upošljavanju tajnice Udruge, planiranju proračuna za ovu i razmatranju proračuna za prošlu godinu. U sklopu ovih tema dogovoren je plan rada i aktivnosti koje će tajnica Udruge u narednom razdoblju uraditi. Prioritet rada i djelovanja Udruge je uvezivanje i učlanjivanje što većeg broja poslodavaca sa područja općine Vareš kako bi zajednički mogli nastupiti prema svim institucijama od Općine do Kantonalne vlade. 

Kolika je važnost učlanjivanja i djelovanja Udruge govori podatak kako su u proteklom razdoblju uspjeli, na zahtjev Saveza poslodavaca, osloboditi takse gospodarske subjekte za komunalno građevinsko zemljište, a ta sredstva nisu mala. 

U narednim danima, tajnica Udruge, kontaktirat će sve gospodarske subjekte na području općine Vareš i predstaviti im ciljeve i mogućnosti kako bi se što veći broj subjekata učlanio u udrugu. Osnovni cilj je apliciranje na projekte koji bi se realizirali kroz zajednički rad i ostvarivanje prava i potraživanja nadoknade za subjekte kojima je uskraćen ili otežan rad u vrijeme pandemije korona virusa.

 

Last modified on Petak, 09 Travanj 2021 20:10
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 7045

Jučer 6946

Ovaj Tjedan 25932

Ovaj Mjesec 185995

Ukupno 13970439

Currently are 123 guests and no members online