Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

PERO – Centar za gradnju i uređenje doma od danas i u Neumu

18 Velj 2022
1615 times

Nakon rekordne poslovne 2021. godine kompanija PERO iz Zenice započela je novu 2022. godinu, otvaranjem novog centra za gradnju

i uređenje doma u Neumu na adresi Humska 1.

„Novim prodajnim centrom približili smo se našim kupcima u Neumu i okolini, a zahvaljujući blizini našeg baucentra u Mostaru i novom, modernom, prometnicom Stolac-Neum u mogućnosti smo vrlo brzo osigurati dostavu najšireg asortimana koji je ranije bio dostupan samo u većim regionalnim centrima.“ – izjavio je prilikom današnjeg otvaranja Mladen Perić, menadžer i vlasnik kompanije PERO iz Zenice.
Otvaranjem ovog, šestog po redu, prodajnog centra, nakon prošlogodišnjeg otvorenja baucentra u Mostaru, na adresi Bišće Polje bb (Put za Aluminij), ovo je za PERO nastavak širenja poslovanja na području Hercegovine.

PERO baucentri (Zenica, Jajce, Maglaj, Vareš, Mostar i Neum) i putem webshopa www.pero.ba kupcima nude širok izbor građevinskog materijala, stolarije, elektro materijala i rasvjete, opreme za kupaonice, keramičkih pločica, alata i strojeva, boja i lakova, grijanja i ogrijeva, podova, HTZ i auto opreme, vrtni program, kao i atraktivnu paletu sezonskog i dopunskog asortimana koja se redovno mijenja.

Da bismo kupcima omogućili da sve završe na jednom mjestu, većina naših centara nudi usluge rezanja i kantiranja iverala za namještaj na strojevima posljednje generacije, visoke preciznosti i kvalitete obrade. Također u okviru salona za enterijere nudimo i besplatno 3D dizajniranje kupaonica, i namještaja.

Za sve spomenuto nudimo i dostavu na kućnu adresu u BiH i Hrvatsku i ostale zemlje regije.

Iz želje da nagradi lojalne potrošače, rodio se PERO program lojalnosti uz čije članstvo kupce u PERO prodajnim centrima očekuju i brojne dodatne pogodnosti.

Svoje prve kupce u prodajnom centru u Neumu, PERO je obradovalo sa brojnim poklonima i specijalnim popustom do 10% na cijeli asortiman roba u trajanju od tri dana.
PERO direktno zapošljava 114 ljudi, a kroz svoje lance opskrbe osigurava posao za puno veći broj majstora i proizvođača namještaja.

PERO kuću gradi…

Pneum1
Pneum2
Pneum3
Pneum4
Pneum5
Pneum6
Pneum7
Pneum8
Pneum9
Pneum10
Pneum11
Pneum12
Pneum13
Pneum14
Pneum15
Pneum16
Pneum17
Pneum18
Pneum19

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2254

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 36559

Ovaj Mjesec 126968

Ukupno 13911412

Currently are 392 guests and no members online