Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održan sastanak s predstavnicima mjesnih zajednica Borovica, Pogar i Vareš o početku radova na Rupicama

25 Tra 2022
1535 times

U informativnom centru kompanije Eastern Mining danas, 25.04.2022. godine održan je sastanak s predstavnicima

mjesnih zajednica Borovica, Pogar i Vareš kao i s predstavnicima lokalnih medija. Sastanak je organiziran kako bi navedene predstavnike što bolje upoznali s početkom radova na otvaranju rudnika na lokalitetu Rupice.

Anes Hasečić, građevinski inžinjer kompanije, prezentirao je kratki video na kome su prikazane aktivnosti koje su do sada urađene i plan daljnjih aktivnosti. Kako je rečeno, povećat će se aktivnosti i intenzitet radova kako na samom lokalitetu Rupice, tako i u gradu. O svim aktivnostima koje bi mogle utjecati na lokalno stanovništvo, kompanija je naglasila, da će na vrijeme svi bit informirani.

Ovo je lijepa vijest za lokalnu zajednicu ali i kompaniju jer radovi se intenziviraju  s dolaskom kompanije iz Turske koja je uključena u aktivnostima na otvaranju rudnika.  Izvršni direktor kompanije Eastern Minint, Adnan Teletović zahvalio se svima na dosadašnjoj uspješnoj suradnji pozvao na još veći angažman lokalne zajednice kako bi svima koji su uključeni u projekt ponudili što više sadržaja. Kako se radovi budu intenzivirali, tako će se i potražnja za određenim oblastima se povećavati.

Za sva pitanja na raspolaganju je Informativni centar kompanije koji će dati odgovore na sva pitanja.

Last modified on Četvrtak, 28 Travanj 2022 21:07
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4414

Jučer 11162

Ovaj Tjedan 36869

Ovaj Mjesec 203524

Ukupno 13770676

Currently are 118 guests and no members online