Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U TEATARSKIM RADIONICAMA

26 Svi 2023
700 times

Udruženje „Moja prva nota“ u suradnji sa JU Centar za kulturu i edukaciju poziva sve zainteresirane

mlade ljude od 15 do 25 godina sa područja općine Vareš, da se prijave na seriju teatarskih radionica pod nazivom “Razumijem te”, a koje će biti realizirane u sklopu projekta “Mladi – Pokretači promjena.”

Ukupno će biti održane tri radionice u trajanju od po dva dana.

Sve radionice će održat će se  u prostorijama JU Centar za kulturu i edukaciju, a radionice će voditi dramaturginja Nedžma Čizmo. 

Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnog obrasca koji možete pronaći na instagram i facebook stranici  @mojaprvanota najkasnije do 1.6.2023. godine.

Naše aktivnosti podržane su kroz projekat „Jačanje povjerenja i kohezije u zajednicama u Bosni i Hercegovini“ koji financira Služba za instrumente vanjske politike (#FPI) Evropske unije u okviru Instrumenta za susjedstvo, razvoj i međunarodnu saradnju (#NDICI), a zajedno provode EU, Ujedinjene nacije (UN), Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini (OSCE) i Vijeće Europe (CoE).

Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

Last modified on Utorak, 30 Svi 2023 08:11
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2083

Jučer 6808

Ovaj Tjedan 14024

Ovaj Mjesec 174087

Ukupno 13958531

Currently are one guest and no members online