Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Svim prijavljenima osigurane stipendije: Veliki uspjeh Fondacije Adriatic u podršci obrazovanju!

09 Velj 2024
492 times

Fondacija Adriatic s ponosom objavljuje da su uz donatorsku podršku partnera Adriatic Metals, City Transport d.o.o., Termobeton d.o.o., Almy d.o.o. i Mega Tecno d.o.o.,

sve prijave srednjoškolaca i studenata za stipendije uspješno odobrene. Ovaj uspjeh odražava kontinuiranu posvećenost Fondacije Adriatic obrazovanju i podršci mladima u njihovom akademskom i profesionalnom razvoju.

Svrha i ciljevi Fondacije Adriatic su promicanje obrazovanja, pružanje ravnopravnih obrazovnih mogućnosti i podrška mladima u njihovom profesionalnom usavršavanju. Stipendijski program je ključna inicijativa koja omogućava mladim talentima da ostvare svoje obrazovne i profesionalne ciljeve bez financijskih prepreka.

Uslovi za stipendiranje uključivali su akademsku izvrsnost, potrebu za financijskom podrškom i aktivno učešće u zajednici. Ove godine, prijavio se veliki broj stipendista, od kojih su svi zahvaljujući podršci partnera uspješno odobreni, demonstrirajući opseg i dostupnost programa. Iz Fondacije ponosno ističu da su stipendije dodijeljene studentima i srednjoškolcima iz Vareša, Kaknja i Breze, što pokazuje njihovu posvećenost podršci mladima iz svih sredina.

Kontinuirana podrška obrazovanju je temelj rada Adriatic Fondacije. Od svog osnivanja 2022. godine, Fondacija je podržala impresivan broj stipendista, te se obvezuje na kontinuirano proširenje svojih aktivnosti kako bi uključila i podržala još više mladih talenata u budućnosti.

Svi stipendisti su pozvani da se što prije jave Fondaciji za daljnje upute vezane za potpisivanje ugovora o stipendiji.

Za sve informacije i upite, stipendisti se mogu obratiti na adresu Fondacije u Varešu, Zvijezda bb, putem emaila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili telefonskim putem na broj +387 62 345 471.
Fondacija Adriatic se zahvaljuje svim donatorima na njihovoj velikodušnoj podršci i raduje se daljnjem doprinosu obrazovanju i razvoju mladih talenata.

Fondacija Adriatic

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4492

Jučer 7725

Ovaj Tjedan 48228

Ovaj Mjesec 208291

Ukupno 13992735

Currently are 123 guests and no members online