Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aktivnosti pripadnika PS Vareš

12 Tra 2016
1217 times

Ponedjeljak, 26. kolovoza 2013. godine bio je aktivan dan za pripadnike Policijske stanice Vareš. Tog dana javni red i mir je narušen u

mjestu Kadarići naročito drskim ponašanjem od strane dvije osobe koje su bile alkoholiziranom stanju. Službenici policije su izašli na lice mjesta, te nakon objavljenih potrebnih radnji, uručili prekršajne naloge po Zakonu o javnom redu i miru dvjema osobama. Kada je oblast kriminaliteta u pitanju, jučer je prijavljeno je da je iz stana u ulici Selište, u Varešu, u zadnjih 15 dana nepoznata osoba otuđila dokumente i određenu količinu novca. Službenici policije su poduzeli potrebne mjere te rade na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela. Također je prijavljeno da je u krugu poduzeća Bluhend Wood d.o.o. Sarajevo, pilana Ponikve, iz vatrenog oružja ustrijeljen pas, koji je bio vlasništvo ove firme. Službenici policije su izašli na lice mjesta, izvršili očevid, te poduzimaju potrebne mjere na rasvjetljavanju ovog događaja. Po zahtjeva PS Breza, službenici policije PS Vareš su lišili slobode jednu osobu u mjestu Kokoščići, koji je doveden i predat službenicima policije PS Breza.  Na svu sreću jučer na području općine Vareš nije bilo prometnih nezgoda.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1930

Jučer 10481

Ovaj Tjedan 36425

Ovaj Mjesec 122242

Ukupno 14130196

Currently are 240 guests and no members online