Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

MZ Strica-Zaruđe pomaže poplavljenim Hodžićima

13 Tra 2016
1176 times

Nakon što su poplave i klizišta učinile ogromnu štetu na našoj općini krenulo se u čišćenje ugroženih područja. Kao i uvijek

pokazuje se solidarnost i briga naših ljudi za svoje susjede. Tako je Savjet MZ Strica-Zaruđe odlučio da krene u pomoć poplavljenom području naselja Hodžići u Mjesnoj zajednici Dabravine. U nedjelju 25.05.2014. oko devet sati okupilo se dvadesetak mještana MZ Strica-Zaruđe ispred doma i organizirano krenuli u ispomoć ugroženim mještanima Hodžića. Vrijedne ruke su se udružile i započele s raščišćavanjem poplavljenog područja na ulazu i ovo naselje. Prioritet je bio urediti pristupni put do obiteljskih kuća, raščistiti naplavljene vrtove i zasijane površine, a potom se krenulo u saniranje dijela korita rijeke Stavnje koja je i napravila svu ovu štetu. U akciji raščišćavanja sudjelovali su i sami mještani Hodžića, a sve u koordinaciji sa predsjednikom MZ Dabravine Jasminom Salketićem. Tijekom dana posjetio ih je i načelnik općine te izrazio zahvalnost svima na sudjelovanju. Akcija je završena u popodnevnim satima uz nezaobilazno druženje s mještanima ovog naselja. Fotografije Ivica Babić.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1631

Jučer 7251

Ovaj Tjedan 8882

Ovaj Mjesec 94699

Ukupno 14102653

Currently are 72 guests and no members online