Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Deveta godišnjica poduzeća Pero d.o.o. u Varešu

13 Tra 2016
987 times

26.06.2014. godine poduzeće Pero d.o.o. iz Zenice proslavilo je devetu godišnjicu rada na području općine Vareš. Kao

i svake godine upriličen je svečani ručak za zvanice i prigodno druženje s poslovnim partnerima s područja općine Vareš ali i šire. Ove godine proslavu su organizirali u seoskom gazdinstvu Josipa Klarića u Šiminom potoku.
Ovo je prilika da se u najljepšem okruženju, netaknutoj prirodi, družimo i osjetimo miris čistog zraka, kušamo specijalitete iz domaće kuhinje i domaćih proizvoda te pijemo čistu izvorsku vodu, rekao nam je Mladen Perić, direktor ovog uspješnog poduzeća. Prošli smo teško vrijeme, poplave koje su nas zadesile i klizišta koja su odnijela svoj danak, ali smo ipak i u ovakvim trenucima pokazali spremnost da pomognemo jedni drugima i pokažemo humanost da iz ovoga izađemo još jači i spremniji, rekao je Mladen.
Druženje je započelo u 13 sati i nastavljeno sve do večernjih sati. Uz zahvalnost svima koji su došli obećano je da će sljedeća obljetnica biti u još boljem i ljepšem ozračju jer ipak deset godina je jubilej. Mi samo možemo reći, sve čestitke i pohvale za proteklih devet godina.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 7171

Jučer 7299

Ovaj Tjedan 7171

Ovaj Mjesec 92988

Ukupno 14100942

Currently are 92 guests and no members online