Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Posjet predsjedniku Federacije BIH

14 Tra 2016
892 times

Sarajevo, 13.05.2015. Predsjednik FBiH Marinko Čavara danas je razgovarao sa župnikom župe Vareš Mirkom Majdandžićem i ravnateljem Hrvatskog radija „Bobovac“ Ivanom Lovrićem.


Župnik Majdandžić upoznao je predsjednika FBiH sa teškim stanjem u kojem se nalazi općina Vareš. Istakao je potrebu pomoći malom gradu koji bi mogao biti uspješan, obzirom na prirodne potencijale koje posjeduje.
„Imajući u vidu kulturno-povijesnu baštinu, te postojanje drugih potencijala za ekonomski razvoj i razvoj turizma na području općine Vareš , potrebno je pristupiti efikasnom angažmanu postojećih potencijala. Sagledavajući trenutno stanje pojedinih objekata i kulturno-povijesnog nasljeđa, dolazi se do zaključka da je revitalizacija jedan od neophodnih koraka ka njihovoj punoj afirmaciji u cilju zaštite i unapređenja kulturno-povijesne baštine, kao i razvoju turizma.“, kazao je župnik Majdandžić.
Ravnatelj Hrvatskog radija „Bobovac“ Ivan Lovrić upoznao je predsjednika  FBiH sa radom lokalnog medija i financijskim problemima koji onemogućavaju normalan rad i napredak radija, koji predstavlja osnovni izvor informacija o lokalnim događajima u općini Vareš.
Predsjednik FBiH izrazio je spremnost za suradnju na realizaciji projekata koji će pridonijeti normalnom odvijanju života u općini Vareš.
Također, predsjednik FBiH je istakao važnost medija koji služe građanima u svrhu informiranja i poticanja na pozitivna razmišljanja, te izrazio spremnost za pomoć Hrvatskom radiju „Bobovac“, kako bi stanovnici općine Vareš i dalje bili informirani na najbolji mogući način o događajima u svojoj općini.

Izvor: www.predsjednikfbih.gov.ba

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5353

Jučer 5926

Ovaj Tjedan 24574

Ovaj Mjesec 11279

Ukupno 14019233

Currently are 166 guests and no members online