Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Najava "72 sata bez kompromisa"

10 Tra 2016
2867 times

Pod geslom "Pruži i ti svoju ruku! – volontiRAJ NA ZEMLJI!"  Nadbiskupijski centar za pastoral mladih "Ivan Pavao II" iz Sarajeva od

15. do 17. listopada realizirat će volonterski projekt "72 sata bez kompromisa" koji ima međunarodni karakter. Više od 500 mladih će volontirati na 42 projekata u 22 različitih mjesta u Vrhbosanskoj nadbiskupiji. Jedan od tih projekata realizirat će se i u Varešu, gdje će mladi  volonteri u suradnji s volonterima Udruge Majka Terezija obiteljima u stanju socijalne potrebe pomoći oko uređenja njihovih domova, doznajemo od naše sugrađanke Ivane Vidović, asistentice u realizaciji projekta "72 sata bez kompromisa". Ideja projekta je probuditi svijest kod mladih o važnosti volonterizma, ali i kršćanske solidarnosti. Projektom "72 sata bez kompromisa" mladim ljudima će biti pružena prilika da sudjelujući na različitim projektima ekološkog, socijalnog, kreativnog, edukativnog karaktera, izraze svoje talente i sposobnosti, a svakako imat će priliku družiti se i upoznati mlade iz drugih mjesta. Za ovaj projekt veoma bitnu ulogu odradile su župe, udruge i organizacije koje su osmislile projekte i aktivnosti za volontere. Naziv projekta govori da će mladi volontirati tri dana, odnosno "72 sata", a "bez kompromisa“ znači da mladi koji se prijave, do samog početka realizacije projekta neće znati na kojem će projektu volontirati i u kojem će mjestu boraviti. O aktivnostima koje budu realizirane u Varešu kroz projekt "72 sata bez kompromisa" moći ćete pročitati na našim stranicama narednih dana i poslušati u programu radio Bobovca u petak u emisiji Popodnevna panorama i subotu od 10 do 11 sati, kada ćemo ugostiti vrijedne volontere.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5686

Jučer 6357

Ovaj Tjedan 18981

Ovaj Mjesec 5686

Ukupno 14013640

Currently are 118 guests and no members online