Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Uskoro istražne radnje u Duboštici

31 Lis 2020
870 times

Vlada ZDK nedavno je donijela odluku da se potpiše ugovor o koncesiji sa kompanijom “Seven Plus “ d.o.o iza koji

stoji Varešu dobro poznati gospodarstvenik Miloš Mišo Bošnjaković. Inače gospodin Bošnjaković je do sredine ove godine vrlo uspješno vodio lokalni Eastern Mining i bio je član uprave Adriatic Metalsa koji pod koncesijom imaju projekte na području  mjesnih zajednica Borovica, Pržići i Daštansko u Varešu.

Ova vijest je obradovala građane Vareša, a posebno stanovnike MZ Duboštica i sela Tribija jer je Bošnjaković živeći i radeći u Varešu potvrdio kako odlično razumije običnog vareškog čovjeka. Odlično se razumije u rudarstvo kojim se bavi dugi  niz godina što je garancija da će to bit još jedan vrlo uspješan projekt u bogatoj poslovnoj biografiji gospodina Bošnjakovića. Očekuje se kako će ovo bit  zahtjevan i veoma uspješan projekt na području općine Vareš od kog građani sa pravom  očekuju određene benefite.

Inače, kompanija Seven Plus planira vršiti istražne radnje i eksploataciju rude kroma i pratećih minerala na ovom području.

 

Last modified on Subota, 31 Listopad 2020 21:37
Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 293

Jučer 2693

Ovaj Tjedan 21229

Ovaj Mjesec 77752

Ukupno 10266085

Currently are 468 guests and no members online