Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Crveni križ Vareš podijelio 50 paketa - donacija kompanije Eastern Mining

28 Sij 2021
1039 times

U sklopu humanitarne akcije koju su pokrenuli početkom godine u ponedjeljak, 25.01.2021. godine

predstavnici kompanije Eastern Mining uručili su donaciju Crvenom križu Vareš u vidu paketa za najugroženije kategorije stanovništva. Tijekom uručenja donacije predstavnice kompanije Eastern Mining Aida Ahmedović i Vildana Mahmutović razgovarale su s predsjedicom Crvenog križa Enisom Musom koja im se srdačno zahvalila. 

“Iskoristit ću priliku da se ovako javno zahvalim kompaniji Eastern Mining koja je preko Crvenog križa donirala sredstva za nabavku humanitarne pomoći za socijalno ugorožene osobe na području općine Vareš. Radi se o velikoj svoti novca koju do sada nismo imali od donacija koje su pristizale u Crveni križ. U pitanju je 5.000 KM, a mi ćemo od tih sredstava nabaviti pakete za pedeset socijalno ugroženih porordica, i što je jako bitno, preko dobavljača iz općine Vareš, a to je firma MPM. Pakete su korisnici preuzeli u našim prostorijama jer su svi na vrijeme obaviješteni o podjeli.  Veliko hvala kompaniji Eastern Mining koja je prepoznala Crveni kruž, naše potrebe i potrebe našeg stanovništva” naglasila je u svojoj zahvali predsjednica Crvenog križa Enisa Musa. 

U sklopu humanitarne akcije, kompanija je odlučila izdvojiti 30.000 KM za ustanove koja se brinu za socijalne kategorije i udruženja koja postižu izuzetne rezultate u svom radu.

CKEM2
CKEM1

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4497

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 25790

Ovaj Mjesec 192445

Ukupno 13759597

Currently are 302 guests and no members online