Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Upute za akciju čišćenja "Volim Vareš"

07 Tra 2021
1528 times

Odred izviđača „Zvijezda“ Vareš pokrenuo je akciju čišćenja grada i regionalne ceste R-444. Akcija čišćenja će se održati u subotu 10.04.2021.

godine s početkom okupljanja u 9 sati. Ovogodišnja akcija održat će se uz pomoć kompanije Eastern Mining, koja posebnu brigu vodi oko zaštite okoliša i organizacije World Vision.

Kompanija Eastern Mining će se akciji pridružiti uz poseban slogan „Volim Vareš“ sa prigodnim majicama koje će podijeliti svim sudionicima akcije uz pomoć svojih djelatnika. Za ovu akciju pripremljeno je 200 komada majica i bit će podijeljene svim sudionicima. Uz majice, osigurat će nešto vreća za smeće i higijenskih rukavica. 

Odred izviđača, kao organizator akcije, poziva sve građane koji žele da se pridruže ovoj akciji i na taj način pokažu koliko vole Vareš. Obzirom da su na snazi posebne mjere vezane uz pandemiju korona virusa, molimo  sve koji će se odazvati na ovaj poziv, da obvezno nose zaštitne maske i drže distancu.

Kako bi se akcija uspješno realizirala predviđeno je okupljanje na nekoliko lokacija i to: ispred zgrade Općine Vareš, na autobusnoj stanici u Vareš Majdanu, na skretanju za Striježevo i u Dabravinama. Na svim ovim lokacijama bit će predstavnici Odreda izviđača koji će dati upute za čišćenje. Uz pomoć Policijske stanice Vareš svim vozačima koji se budu kretali u navedeno vrijeme dijelit će se promotivni materijal o navedenim aktivnostima. Uz prometnicu od Breze do Vareša postavit će se table koje će upozoravati i naglasiti važnost zaštite okoliša, te tko je izvođač akcije.

Na kraju, molimo sve građane da se odazovu u što većem broju, te da očiste prostor oko svojih stambenih jedinica u gradu i u svim mjesnim zajednicama, te da pored kontejnera odlože kabasti materijal koji će djelatnici JKP Vareš odvući na odlagalište.

Poželjno je sa sobom ponijeti rukavice i grablje, a za ostali potrebni materijal pobrinut će se organizatori. Za sve dodatne informacije i upute molimo Vas kontaktirajte na sljedeće brojeve telefona 061/190-657 Senada, 061/468-089 Amar i 061/866-743 Igor.

Doprinos akciji dat će pripadnici Civilne zaštite Vareš, Profesionalne vatrogasne jedinice Vareš, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vareš, Crvenog križa Vareš, JKP Vareš, Udruge ekstremnih sportova Perun-VA, te pripadnici nevladinog sektora i udruženja. 

Hvala svima koji će se priključiti ovoj akciji!

„VOLIM VAREŠ“

 

 

Last modified on Srijeda, 07 Travanj 2021 20:09
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 6031

Jučer 10419

Ovaj Tjedan 50755

Ovaj Mjesec 141164

Ukupno 13925608

Currently are 715 guests and no members online