Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

„PERO“ obilježilo 10 godina uspješnog rada u Varešu

11 Tra 2016
2297 times

Već davne 2005. godine na području općine Vareš poduzeće „PERO“ iz Zenice otvorilo je

svoju podružicu u rubnom dijelu grada. Punih deset godina uspješnog rada obilježeno je na skroman način u motelu „Centar“ u Varešu. Bila je ovo prigoda da se na jednom mjestu okupe poslovni partneri iz Vareša koji imaju dugogodišnju suradnju s ovim poduzećem, ali i šire.
Obraćajući se prisutnima direktor poduzeća Mladen Perić istakao je: „Deset godina je iza nas, to je okrugao broj! Na samom početku kada smo otvarali ovu podružnicu bilo je pitanja zašto Vareš? Pa ljudi moraju raditi, krečiti svoje stanove, kuće, a mi ćemo im osigurati i ostale materijale da mogu graditi… Mnogo je pitanja ali odgovor je tu, uspjeli smo kao i u svim našim podružnicama u Travniku, Jajcu i Vlašiću. Kako je raditi i opstati u Varešu znate najbolje Vi koji ste ovdje i koliko je to teško. Ali uz sve Vas, poslovne partnera i nama je lakše i hvala Vam na tome. Teško je živjeti i opstati u ovim vremenima ali moram naglasiti da je prošla godina unatoč poplavama u kojima su naše podružnice bile pod vodom metar-metar i pol, jedna od uspješnijih kada gledamo razdoblje u nazad sedam godina. Nadamo se da će naredna godina bit još bolja i da ćemo i iduće godine na ovakav način obilježiti godišnjicu rada i djelovanja na ovim prostorima.“
Nakon obraćanja direktora Perića nastavilo se druženje uz prigodan domjenak i razgovor s zvanicama o budućim poslovnim planovima.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4735

Jučer 8939

Ovaj Tjedan 40746

Ovaj Mjesec 200809

Ukupno 13985253

Currently are 126 guests and no members online