Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ministar Vinko Marić posjetio općinu Vareš

07 Ožu 2023
1553 times

Općinu Vareš danas, 07.03.2023. godine posjetio je ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u ZDK Vinko Marić sa suradnicima.

U uredu načelnika Zdravka Maroševića razgovarali su o aktualnom stanju u poljoprivredi u općini Vareš i mogućnostima razvoja ove djelatnosti.

„Moja posjeta načelniku je prva u mandatu, a nakon Vareša idem za Olovo. Želja nam je da posjetimo ruralne planinske krajeve jer u njima nije izražena poljoprivredna proizvodnja u kapacitetima koje imamo u dolini rijeke Bosne. Tu smo da prenesemo naše zamisli, a tražit ćemo od općine i resornih odjela poljoprivrede da nas izvijeste o trenutnom stanju i problemima, kako bi mogli izaći u susret i realizirati neke od projekata. Tu smo kako bi s narodom radili i gradili bolje sutra“, rekao je ministar Marić.

Načelnik Zdravko Marošević zahvalio se ministru na dolasku i planovima za buduću suradnju. „Glavni cilj današnje posjete je obilazak naših farmera i ljudi koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom. Razmijenili smo informacije o stanju u općini Vareš iz svih resora koje pokriva. Naša poljoprivredna proizvodnja je plastenička, farmerska i svaka druga. Ovo ministarstvo, do sad, a gotovo nikako se nije pojavljivalo sa određenim projektima , posebno u općini Vareš, a danas smo dobili  uvjeravanja da će, nakon što naša stručna služba pripremi stanje u oblasti poljoprivrede, ovo ministarstvo iznaći način kako će pomoći u ovoj oblasti“, rekao je načelnik Marošević.

U znak zahvalnosti za posjetu, načelnik Marošević poklonio je ministru Mariću Monografiju Vareša. Izjave za medije poslušajte u našem podcastu.

MinistarMaric-4
MinistarMaric-6
MinistarMaric-11
MinistarMaric-12
MinistarMaric-13
MinistarMaric-14
MinistarMaric-15
MinistarMaric-18
MinistarMaric-17

 

Last modified on Utorak, 07 Ožujak 2023 12:05
Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 40

Jučer 10419

Ovaj Tjedan 44764

Ovaj Mjesec 135173

Ukupno 13919617

Currently are 229 guests and no members online