Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rukovodstvo KK Mladost iz Ilijaša na čelu s Kenanom Kamenjašem posjetili načelnika Maroševića

30 Ruj 2020
1234 times

Općinskog načelnika Zdravka Maroševića danas, 30.09.2020. godine posjetili su predstavnci

Košarkaškog kluba „Mladost“ iz Ilijaša na čelu s našim reprezentativcem Kenanom Kamenjašem. Pored reprezentativca Kamenjaša još su prisutni bili trener KK Mladost Eldin Herco, predsjednik kluba Ibrahim Jašarević i vareška mlada nada Džan Likić.

U kratkom razgovoru i predstavljanju kluba razgovaralo se o sportskim aktivnostima u Varešu. Načelnik Marošević dao je punu podršku svim sportašima kroz proteklo razdoblje i ukazao na važnost treniranja. „Mladi treba da shvate da bavljenje sportom donosi mnoge prednosti, od druženja do stjecanja prijatelja, a da ne govorimo koliko je bavljenje sportom dobro za zdravlje. Uvijek sam podržavao mlade, pogotovo sportska udruženja jer se to pokazalo kao vrlo dobar potez, a to vidimo kroz našeg Kenana Kamenjaša koji je došao do naše košarkaške reprezentacije“, rekao je načelnik Marošević.

Trener kluba gospodin Herco istakao je potencijal vareških košarkaša i naglasio važnost otvaranja košarkaškog kluba u Varešu. „Kroz ove godine košarkaši iz Vareša pokazali su se kao veomo uspješni, a to vidimo kroz napredak Kenana koji je trenirao u našem klubu, i smatramo da ćemo kroz treninge u Varešu izgraditi još vrsnih košarkaša. Uz suradnju s Općinom počet ćemo s treninzima u Varešu i to dva puta sedmično, tako da se svi zainteresirani mogu priključiti našem klubu“, rekao je trener Herco.

Načelnik Marošević dao je punu podršku mladim košarkašima i u suradnji s školama osigurat će se prostor u jednoj od dvorana gdje će mladi košarkaši moći trenirati utorkom i četvrtkom. U znak zahvalnosti na dosadašnjoj suradnji načelniku su uručili zahvalnicu i dres kao simboličan poklon. O načinu prijave i početku treninga blagovremeno ćemo vas izvijestiti.

IMG4633-KosarkasiKenan
IMG4631-KosarkasiKenan
IMG4630-KosarkasiKenan
IMG4623-KosarkasiKenan
IMG4625-KosarkasiKenan
IMG4620-KosarkasiKenan
IMG4618-KosarkasiKenan
IMG4617-KosarkasiKenan
IMG4616-KosarkasiKenan

 

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1444

Jučer 2732

Ovaj Tjedan 13520

Ovaj Mjesec 71861

Ukupno 10042027

Currently are 55 guests and no members online