Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Šeherzada i Inela osvojile srebrene medalje u Podgorici

13 Ruj 2021
421 times

U subotu, 11.rujna 2021. godine je u Podgorici, u Crnoj Gori održano natjecanje u karateu pod nazivom Kup Šampiona.

Na spomenutom natjecanju je sudjelovalo 622 natjecatelja iz sedam zemalja. Organizator turnira bio je KK „Omladinac“ iz Podgorice.

Članice Karate kluba Vareš Inela Kovačević i Šeherzada Operta osvojile su na ovom jakom turniru druga mjesta i vratile se u Vareš sa srebrenim medaljama oko vrata. Inela je osvojila srebro u kategoriji kate juniorke, a Šeherzada također srebro u kategoriji kate seniorke.

Veliku podršku našim djevojkama dao je Fikret Selman, trener Karate kluba Tuzla, koji je bio jedan od prijeratnih trenera KK Vareš.

Naš sugrađanin, košarkaški reprezentativac BiH Kenan Kamenjaš, inače član Studenskog centra iz Podgorice od srpnja ove godine (koja je filijala tamošnje Budućnosti) je dočekao Šeherzadu i Inelu u Podgorici i brodrio ih na turniru. Divna gesta koja samo pokazuje da se Varešani pronađu gdje god da su, te da su tu jedni za druge.

Čestitamo  našim djevojkama, osvajačima medalja na prikazanom kvalitetu i postignutim rezultatima na turniru u Podgorici. (foto Karate klub Vareš)

  • turnirPodgorica-6
  • turnirPodgorica-5
  • turnirPodgorica-4
  • turnirPodgorica-2
  • turnirPodgorica-3

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 460

Jučer 2872

Ovaj Tjedan 19624

Ovaj Mjesec 53904

Ukupno 10242237

Currently are one guest and no members online