Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Načelnik Marošević razgovarao s balkanskim prvacima u teakwondou

23 Pro 2021
1287 times

Nakon uspjeha koji su ostvarili na Balkanskom natjecanju u teakwondou Aminu Hrvat i Aldina Islamovića u svom uredu

primio je načelnik Zdravko Marošević. Uz Aminu i Aldina bio je njihov trener Edin Kajević Kaja s kojima je načelnik razgovarao o uspjesima ovih mladih sportista.

„Uvijek sam podržavao mlade, ali pogotovo sportiste jer oni su naša budućnost i na najbolji način promoviraju Vareš. Vi ste naša nada u bolje sutra. Čestitam vam na ostvarenim uspjesima, zlatu i bronci, koje ste nam donijeli sa ovog zadnjeg natjecanja i vjerujem da ćete tako nastaviti i u budućnosti“, rekao je općinski načelnik Zdravko Marošević.

Podsjećamo, na Balkanskom prvenstvu u olimpijskom taekwondou koje je održano u mjesecu studenom Amina je osvojila zlatnu, a Aldin brončanu medalju. Cijeneći sportske uspjehe, općinski načelnik uručio im je simbolične nagrade i skromne novčane naknade kako bi znali da njihov trud nije uzaludan.

Zahvaljujući se načelniku, trener taekwondo kluba Bosna, Edin Kajević Kaja je rekao: “Posebno bih se zahvalio načelniku Marošević koji je izdvojio vrijeme u ovakvim okolnistima. Povod dolaska je osvajanje balkanskih medalja, Aldin Islamović je treći na Balkanskom prvenstvu dok je Amina Hrvat zvanično ove godine balkanska prvakinja u konkurenciji juniorki. Nadamo se da je ovo samo jedan podstrek za još bolji rad i još bolje treniranje. Kada vidite kad prepoznaju rad ove naše omladine koja se trudi, radi i zalaže to je velika stvar. Posebno ističem, i prije ovih medalja načelnik Marošević je pratio naš rad i pomagao gdje god je mogao, od srca mu veliko hvala”, rekao je trener Kajević.

IMG1376-TeakwondoNacelnik
IMG1378-TeakwondoNacelnik
IMG1379-TeakwondoNacelnik
IMG1380-TeakwondoNacelnik
IMG1382-TeakwondoNacelnik
IMG1385-TeakwondoNacelnik
IMG1389-TeakwondoNacelnik
IMG1391-TeakwondoNacelnik

 

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 6232

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 27525

Ovaj Mjesec 194180

Ukupno 13761332

Currently are 277 guests and no members online