Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

OŠ Vareš osvojila putovanje u Frankfurt

11 Tra 2016
8082 times

Da društvena mreža Facebook može biti itekako korisna i da se putem nje mogu predstaviti i razni talenti dokazuje i primjer

učenika Osnovne škole Vareš. Naime, na profilu firme Fonic Misimović bio je objavljen natječaj za dostavu video snimaka talentiranih mladih nogometaša, na koji su svoj video poslali i vareški osnovci Josip Andrić, Denis Čerenić, Ivan Matičević i Ajdin Parić. Bh. reprezentativac i nogometaš Wolfsburga Zvjezdan Misimović s predstavnicima FONIC- a je nakon pregledavanja brojnih video snimaka 14.05.2010. godine zvanično objavio pobjednika natjecanja – OŠ Vareš!
Ono što se članove žirija posebno dojmilo kod Josipa, Denisa, Ivana i Ajdina - tima vareških osnovaca njihova je koncentracija i uvezanost kod pimplanja lopte i drugih trikova, kao i početna poruka i predstavljanje škole, te sam entuzijazam s kojim su se prijavili na natječaj.
Sretni pobjednici, a to su u vareškom slučaju pored navedene četvorice nogometaša još 16 njihovih kolega iz škole i 5 nastavnika, već su počeli pakirati kufere za put u Frankfurt i nezaboravnu avanturu koja počinje 01. lipnja, a završava 04.lipnja 2010. godine.
Tijekom svog boravka u Njemačkoj vareški osnovci će imati priliku upoznati Zvjezdana Misimovića osobno na prijateljskoj utakmici Njemačka - BiH u Frankfurtu i usput vidjeti turističke znamenitosti ovog europskog grada.
Firma FONIC  se pobrinula za udoban prijevoz autobusom, smještaj na bazi pansiona u Frankfurtu, karte za utakmicu, našim talentiranim nogometašima i njihovim prijateljima iz škole i nastavnicima ostaje samo da se potrude i uživaju u čitavom događaju.
Osim toga, firma Fonic je pripremila i komplet od 20 dresova i 5 nogometnih lopti koje će stići iz Njemačke kao nagrada za školu. Video klip pogledajte u nasem video kutku.

Last modified on Ponedjeljak, 11 Travanj 2016 13:17
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1971

Jučer 6135

Ovaj Tjedan 8107

Ovaj Mjesec 45088

Ukupno 14053042

Currently are 329 guests and no members online