Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Veliko slavlje ekipa pjetlića i predpionira NK Vareš

09 Lis 2023
996 times

Vareški mladi nogometaši donijeli radost i uljepšali vikend mnogobrojnim Varešanima U subotu, 07.10. 2023. godinena Gradskom stadionu u Vareš Majdanu odigrane su dvije utakmice

Kvalitetne kantonalne lige ZDK-a (selekcija predpionira i selekcija pjetlića). Utakmice su igrane protiv vršnjaka iz Olova koji nastupaju za NK Stupčanica.

U odličnoj atmosferi za koju su zaslužni roditelji naših dječaka, ali i svi ostali Varešani koji su odlučili subotu prijepodne provesti navijajući i bodreći mališane predvođene trenerom, Nailom Hercegovcem.

Prvi su na teren izašli predpioniri (generacija 2011./12.) koji su unatoč mnogobrojnim prilikama na kraju prvog poluvremena imali zaostatak od jednog gola, u drugom poluvremenu su primili još jedan, ali nisu odustajali i ‘nošeni’ podrškom sa tribina stižu do pogotka pred sami kraj utakmice, a strijelac je bio Josip Mirčić. Nedugo zatim u samom finišu meča Ajnur Ahmedović kapetan ove selekcije postiže prelijep pogodak za poravnanje i neviđenu radost na tribinama. Uslijedio je kraj utakmice i konačan rezultat meča u kojem su naši dječaci pokazali karakter i stigli zaostatak od dva gola glasio je 2:2.

Uslijedila je kraća pauza, a na teren su onda izašli pjetlići (generacija 2013./14.) koje također sa klupe predvodi Nail Hercegovac. Predpioniri su nam ponudili još jedan kvalitetan meč s puno golova. Poveli su golom Alije Islamovića, ali je protivnik uzvratio, no Alija je bio raspoložen i do kraja poluvremena je postigao još jedan pogodak.

Na samom početku drugog poluvremena ponovo gol gostiju, nakon kojeg na scenu stupa Marko Divković koji nakon solo prodora postiže svoj peti gol u isto toliko odigranih kola i njime osigurava novu, treću uzastopnu pobjedu. Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka uslijedilo je veliko slavlje svih prisutnih, slavlje na kojem bi nam mogli pozavidjeti i mnogo veći sportski kolektivi.

Za kraj nam se obratila osoba koja je donekle najodgovornija za sve ove uspjehe, odnosno osoba koja je okupila ove dječake i koja intenzivno radi sa njima Nail Hercegovac rekavši: ”Prije svega, želim čestitati dečkima na zasluženo osvojenim novim bodovima. Isto tako želim se zahvaliti svima onima koji su odvojili svoje vrijeme i danas s tribina neumorno pružali podršku, te bili naš 12 igrač. Dječaci i ja radimo već godinu dana zajedno i evo drago mi je da se naš trud i rad isplati i da smo svi zajedno donijeli radost roditeljima ovih dječaka čiju podršku imam od prvog dana te u domove svih Varešana koji vole ovaj grad i ovaj klub. Mi nastavljamo s radom i pripremama za narednu utakmicu - gostovanje u Zenici. Iskoristit ću priliku da pozovem sve one koji još uvijek nisu dio ovog veselog i zdravog kolektiva da nam se pridruže. Još jednom hvala svima na podršci i čestitke dečkima na ostvarenim rezultatima.”

NK-Vares-pjetlici-i-predpioniri-12
NK-Vares-pjetlici-i-predpioniri-11
NK-Vares-pjetlici-i-predpioniri-9
NK-Vares-pjetlici-i-predpioniri-10
NK-Vares-pjetlici-i-predpioniri-8
NK-Vares-pjetlici-i-predpioniri-7
NK-Vares-pjetlici-i-predpioniri-6
NK-Vares-pjetlici-i-predpioniri-5
NK-Vares-pjetlici-i-predpioniri-4
NK-Vares-pjetlici-i-predpioniri-3
NK-Vares-pjetlici-i-predpioniri-2

Rate this item
(2 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4601

Jučer 7725

Ovaj Tjedan 48337

Ovaj Mjesec 208400

Ukupno 13992844

Currently are 100 guests and no members online