Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održan forum sigurnosti u općini Vareš

15 Tra 2016
6741 times

Nakon godinu dana, danas 01.12.2015. godine ponovno je održan Forum sigurnosti u općini Vareš. Iako je praksa bila

da se forum održava svakog mjeseca, zbog tehničkih poteškoća održavanje foruma nije bilo moguće u proteklom razdoblju. Pored predstavnika lokalne zajednice i jedinstvenog općinskog organa, forumu su prisustvovali predstavnici Policijske stanice Vareš, osnovnih i srednje škole u Varešu, te predstavnici Centra za socijalni rad.
Glavna tema razgovora bila je sigurnosna situacija u svijetu i kako se ona odražava na stanje u Varešu. Predstavnici PS Vareš iznijeli su probleme s kojima se suočavaju kada je njihov rad u pitanju, a to se prvenstveno odnosi na narušavanje javnog reda i mira u kasnim noćnim satima i kontrole sudionika u prometu. U protekloj godini situacija se nije promijenila u odnosu na prethodne tako da je stanje zadovoljavajuće. Kako je pred nama vrijeme kada se upotrebljavaju pirotehnička sredstva, poseban akcent je stavljen na ovu oblast, ali isto tako na produženi rad ugostiteljskih objekata.
Policijski djelatnici apeliraju na građane da se što više uključe u rad i svojim pozivima pomognu u radu policije, što nije izostalo u proteklom razdoblju.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3806

Jučer 6416

Ovaj Tjedan 3806

Ovaj Mjesec 214021

Ukupno 13998465

Currently are 215 guests and no members online