Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Poziv NVO i UG na području općine Vareš

17 Stu 2016
2651 times

Služba za opću upravu, društvene djelatnosti i boračko-invalidsku zaštitu Općine Vareš provodi

postupak ažuriranja evidencije nevladinih organizacija i udruženja građana sa sjedištem na području općine Vareš, a s ciljem utvrđivanja točnog broja registriranih i aktivnih udruženja. U vezi sa naprijed navedenim, pozivamo nevladine organizacije i udruženja građana koja imaju sjedište na području općine Vareš da Službi za opću upravu, društvene djelatnosti i boračko-invalidsku zaštitu Općine Vareš (ured broj 35) dostave izvod iz registra udruženja ne stariji od tri (3) mjeseca. 

Krajnji rok za dostavljanje izvoda iz registra je 20.01.2017. godine!  

Nevladine organizacije i udruženja građana koja do navedenog roka ne dostave izvod iz registra bit će izbrisane iz evidencije nevladinih organizacija i udruženja građana koju vodi Služba za opću upravu, društvene djelatnosti i boračko-invalidsku zaštitu Općine Vareš. 

NAPOMENA: Nevladine organizacije i udruženja građana koja su registrovana na kantonalnom nivou, izvod iz registra mogu dobiti u Ministarstvu za pravosuđe i upravu Zeničko-dobojskog kantona. Organizacije koje su registrovane na federalnom odnosno državnom nivou, izvod iz registra mogu dobiti u Federalnom ministarstvu pravde odnosno Ministarstvu pravde Bosne i Hercegovine. 

 

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3360

Jučer 6416

Ovaj Tjedan 3360

Ovaj Mjesec 213575

Ukupno 13998019

Currently are 153 guests and no members online