Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Otvorena ambulanta za fizikalnu terapiju

30 Pro 2016
6256 times

Nakon dugih priprema danas, 29.12.2016. godine u Domu zdravlja Vareš otvorena je ambulanta za

fizikalnu terapiju i rehabilitaciju. U sklopu usluga koje pacijenti mogu dobiti u Domu zdravlja Vareš, ovo je još jedna pogodnost za sve koji imaju potrrebu za ovim vidom liječenja. Ambulanta se nalazi u prizemlju i osposobljena je svim potrebnim pomagalima. Pacijentima će jednom tjedno na raspolaganju bit prim. Dr. Emina Turkić  specijalista filikalne medicine i rehabilitacije. 

„Pacijenti više ne moraju putovati do drugih mjesta da bi dobili usluge rehabilitacije. Pacijenti se moraju prvo obratiti svom liječniku a potom s uputnicom mogu doći ovdje. Imamo dva terapeuta i oni će moći pružiti svu potrebnu pomoć i njegu. Pacijenti sa svim vrstama kostobolja ili bilo kojih drugih bolova mogu se obratiti ovdje.  Najbolje je imati već gotove nalaze i nakon toga pristupa se terapiji, ali ako i nemaju te iste nalaze mogu odraditi u Domu zdravalja Vareš. Tretman za jednog korisnika traje otprilike sat sat i pol u ovisnosti od ozljeda i vrsta usluga koje žele. Najviše se pacijenti žale na bolesti ruku koji dolaze od predugog sjedenja za računalima, a kod starijih osoba to su bolesti kostiju koje dolaze s godinama. Savjet koji želim uputiti svim pacijentima je da što više vježbaju i da se što više kreću jer je to jedini način pomoći samim sebi“, rekla je prim dr. Emina Turkić.

Ovo je dobar primjer racionalnog korištenja raspoloživih sredstava i poruka svim pacijentima da od sada tretmane fizikalne terapije ali i drugih vidova zdravstvene zaštite ne moraju tražiti u drugim gradovima, rekao je na kraju direktor Doma zdravlja Vareš prim. Dr Fikret Operta.

IMG4468-Priredba
IMG4469-Priredba
IMG4471-Priredba
IMG4472-Priredba
IMG4473-Priredba
IMG4474-Priredba

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1486

Jučer 10419

Ovaj Tjedan 46210

Ovaj Mjesec 136619

Ukupno 13921063

Currently are 455 guests and no members online