Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Najavljujemo festival dječijih i zabavnih pjesama

18 Tra 2017
1147 times

Obavještavamo sve prijatelje, sugrađane i simpatizere muzičkih dešavanja u našem gradu da će se 19.4.2017. godine (srijeda)

u kino sali, sa početkom u 18 sati, održati festival dječijih i zabavnih pjesama. Festival je kombiniranog karaktera, revijalnog i natjecateljskog. U revijalnom dijelu nastupit će tri vareška mlada rock benda, mladi vareški tamburaši i naši prijatelji, mladi rockeri iz Zavidovića, a natjecateljski dio je također podijeljen u dva dijela. U prvom dijelu natjecat će se djeca uzrasta od 7 do 11 godina, gdje će pjevati dječije pjesme, a u drugom dijelu djeca uzrasta od 12 do 16 godina pjevat će zabavne pjesme. Cilj festivala je da se naši mladi talenti pokažu široj publici i da ovaj festival bude inicijativa za što skorijim završetkom doma kulture. Ulaz je slobodan, a pokrovitelj festivala je Općina Vareš. Medijski pokrovitelj je radio Bobovac sa Danijelom i Ivanom. Tehnički dio festivala odradit će Igor Hingeruz pomoć Rusa i Sanjina. Dođite, i podržite naše mlade talente jer oni to svakako zaslužuju. Nadam se da ćemo u što skorijem vremenu nastupati i u sali Radničkog doma.
Srdačan pozdrav

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2

Jučer 195

Ovaj Tjedan 1185

Ovaj Mjesec 6101

Ukupno 6493508

Currently are 95 guests and no members online