Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

U Domu zdravlja Vareš predstavljen vodič na Braillevom pismu

13 Tra 2018
1596 times

Povodom svjetskog dana zdravlja u Domu zdravlja Vareš predstavljen vodič na Braillevom pismu za slijepe i slabovidne korisnike.

Kvаlitetna i dostupna zdrаvstvena zаštita su najvažnije kаrаkteristike zdravstvenog sistema i sаstаvni su dio svаkodnevnih аktivnosti zdrаvstvenih rаdnikа, zdrаvstvenih surаdnikа i svih drugih zаposlenih u Javnoj ustanovi Dom zdravlja Vareš.

Shodno tome Javna Ustanova Dom zdravlja Vareš u suradnji sa Javnom Ustanovom Centar za slijepu i slabovidnu djecu i omladinu kantona Sarajevo izradla je „Vodič na Brailleovom pismu (Louis Braille) za slijepe i slabovidne korisnike usluga Doma zdravlja Vareš“ i tako ispunila još jedan akreditacijski kriterij iz Standarda za timove porodične/obiteljske medicine koji se odnose na slijepe i slabovide osobe 6.1.3, kao i kriterij 2.1.4 iz ISOSI standarda (Inkluzivni standardi za osobe sa invaliditetom), koje je objavila Agencija za kvalitet i akreditaciju u zdravstvu u FBiH (AKAZ)”.

Vodić je proizvod nesebične suradnje direktora Centra gospodina Damira Ovčine i gospodina Dragana Kecmana da mi u Domu zdravlja unaprijedimo i olakšamo komunikaciju sa slijepim i slabovidnim osobama, omogućimo informacije o dostupnosti usluga, poboljšamo i povećamo zadovoljstvo i omogućimo ravnopravnost svim korisnocima  u korištenju naših usluga. Vodič za slijepe i slabovidne korisnike dostupan je u timovima porodične /obiteljske medicine.                                                                                           

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 6736

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 28029

Ovaj Mjesec 194684

Ukupno 13761836

Currently are 267 guests and no members online