Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sastanak s časnicima inžinjerijskog bataljuna Oružanih snaga BiH

25 Srp 2018
1066 times

U uredu načelnika Zdravka Maroševića danas, 25.07.2018. godine održan je sastanak s visokim časnicima inžinjerijskog bataljuna Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Razgovaralo se o aktivnostima koje su urađene uz pomoć Orućanih snaga u prethodnim tjednima na sanaciji lokalnih puteva u općini Vareš i planovima za dalje.

Oružane snage su osigurale ljudstvo i tehniku, a općina Vareš je osigurala gorivo, hranu i smještaj za pripadnike inžinjerijske jedinice. Angažirano je Javno komunalno poduzeće Vareš koje je zaduženo za dovoz posipnog materijala kao i dodatna ispomoć pripadnicima inžinjerije.

„Prethodnih tjedana sanirali smo, u mjeri koje nam okolnosti dozvoljavaju, lokalne puteve prema Karićima, Kadarićima, Šikuljama i Brgulama kao i još neke sporedne puteve, a ovih dana vrši se zatezanje puta prema Duboštici. Nastojat ćemo u narednim danima izvršiti popravke još nekih puteva  prema Igrištima, Borovici, Zaruđu i Osoju. Zahvaljujem se pripadnicima Oružanih snaga i ministrici Marini Pendeš što su nam na ovakav način omogućili da bar malo saniramo putne pravce prema nekim od naših sela“, rekao je načelnik Marošević na kraju sastanka.

Last modified on Srijeda, 25 Srpanj 2018 14:12
Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 0

Jučer 724

Ovaj Tjedan 0

Ovaj Mjesec 36102

Ukupno 6667011

Currently are 122 guests and no members online