Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Petak, 29 Studeni 2019
Petak, 29 Studeni 2019 13:59

Vareš za štićenike Zavoda Pazarić

Crveni križ Vareš je na inicijativu naše sugrađanke Selma Hafizović Beha i drugih humanih ljudi

podržao akciju "Paketić za osmijeh štićenika u zavodu Pazarić".

Tom prilikom građanima  vareša upućen je poziv da se priključe akciji prikupljanja paketića za štićenike u Zavodu za djecu i s poteškoćama u razvoju Pazarić.

Kako doznajemo od tajnice Crvenog križa Vareš Fatime Čerenić u akciju se pored građanstva, priključilo i Vijeće učenika MSŠ Nordbat2 u Varešu. Svi oni su pakirali ono što je štićenicima Zavoda najpotrebnije, a to su: grickalice odgovarajućeg roka, slatkiši (mekani) odgovarajućeg roka, sokići (manje pakovanje jer štićenici vole malu coca colu), higijenske potrepštine: vlažne maramice, obične maramice, šamponi, sapuni, gelovi za tuširanje i kupke, spužvice za kupanje, kaladonti, četkiceza zube, dezodoransi, higijenski ulošci, ručnici , donje rublje (muško i žensko), čarape, pidžame na raskopčavanje, kompleti trenerki, kape, šalovi i rukavice.
danas, 29.11. 2019. godine paketići su iz Crvenog križa Vareš otpremljeni za Sarajevo, gdje će ih preuzeti kontakt osoba i uručiti štićenicima u Pazariću.

U ime pokretača akcije i vareškog Crvenog križa hvala svima koji su podržali ovu akciju, jer čineći dobro i mi se osjećamo mnogo bolje.

Published in Društvo

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4984

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 26277

Ovaj Mjesec 192932

Ukupno 13760084

Currently are 288 guests and no members online