Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Nedjelja, 29 Rujan 2024

Općina Vareš i Fondacija Adriatic sa zadovoljstvom pozivaju svu djecu i njihove roditelje na svečano otvaranje dječjeg igrališta u Varešu, koje će se održati u petak, 04. Oktobra/listopada 2024. godine, s početkom u 10:00 sati.

Ovaj događaj je posvećen najmlađima, a program je osmišljen tako da pruži nezaboravan dan pun zabave, smijeha i igre! Tokom otvaranja djeca će moći uživati u raznim aktivnostima:

 •  Photo booth – Djeca će imati priliku slikati se sa prijateljima i odmah dobiti svoje fotografije kao trajnu uspomenu.

•  Face painting – Profesionalni animatori će crtati šarene likove na dječijim licima, pretvarajući ih u omiljene junake iz bajki i crtanih filmova.

•  Druženje sa Mikijem i Mini Mouseom – Animatori u kostimima Mikija i Mini Mousea će se družiti s djecom, pružajući im priliku za nezaboravne trenutke i fotografije.

•  Oficijelno fotografiranje – Postavljena je posebna foto zona s vizualima gdje će djeca moći napraviti službene fotografije za uspomenu.

Pozivamo svu djecu i njihove roditelje da nam se pridruže i uživaju u ovom posebnom događaju, te zajedno sa nama obilježe otvaranje igrališta koje je napravljeno baš za njih!

 

Published in Društvo

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 7268

Jučer 7989

Ovaj Tjedan 65171

Ovaj Mjesec 216334

Ukupno 15240595

Currently are 87 guests and no members online