Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"Dobre vijesti" snimile prilog o Varešu

14 Tra 2016
986 times

Ekipa „Dobrih vijesti“ posjetila je 15.10.2015. godine Vareš i napravila prilog o uspješnim poduzetnicima

u našem gradu. Da Vareš ima potencijala i nije sve tako crno dokaz je ove posjete.
Poduzeće MPM d.o.o. koje se skoro dvije decenije bavi proizvodnjom i prodajom pekarskih proizvoda, a od prije nekoliko godina vrlo uspješno proizvodnjom i prodajom kolača na većem dijelu Federacije Bosne i Hercegovine, pokazatelj je uspješnog poslovanja i razvoja. Razgovarali su s braćom Milomirom i Miroslavom Marošević i upoznali su širu javnost o budućim planovima ovog poduzeća.
Profitex d.o.o. Vareš je još jedna od uspješnih firmi koja se bavi prodajom, a ima sjedište u Varešu. Iako nema proizvodne kapacitete u gradu, svojom sposobnošću ova mala firma uspijeva svojim poslovnim potezima opskrbiti tržište Bosne i Hercegovine ali i zemalja izvan naše granice. O planovima i razvoju poduzeća razgovarali su s direktorom Zdravkom Barkić.
Iako najteži posao ali koji se radi s ljubavlju primjer je uspjeha upornih ljudi. Kovačija „Jozeljić“ već više od pet stoljeća prenosi svoje znanje s koljena na koljeno u izradi kovačkih proizvoda s alatom i načinom rada uz pomoć vodene snage. O ovom teškom poslu razgovarali su s vlasnikom Mijom Jozeljić.
„Farma Babić“ je još jedna uspješna firma koja ima svijetlu budućnost. Prerada mlijeka i proizvodnja sira je okosnica razvoja ove uspješne obitelji. O načinu izrade sira razgovarali su s Aleksandrom Babić i planovima za daljnje razdoblje.
Očarani ljepotom Vareša obećali su da će ovakvih posjeta bit još, jer pored sivila koje nas okružuje, pozitivni i uspješni ljudi mogu graditi karijeru u Varešu, a da ih ima pokazat će naredni prilozi.
Emisija „Dobre vijesti“ emitiraju se na BHT1, FTV, Hayat i još nekoliko lokalnih televizija radnim danima u terminu prije večernjeg dnevnika u 19 sati. Prilozi o Varešu bit će emitirani narednog tjedna.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 6723

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 28016

Ovaj Mjesec 194671

Ukupno 13761823

Currently are one guest and no members online