Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vijeće roditelja JPU Dječje obdanište Vareš u slatkoj akciji za djecu, podržite ih!

22 Pro 2016
3962 times

Kako doznajemo od Marinele Hafizović, predsjednice Vijeće roditelja JPU ˝Dječje obdanište Vareš˝

u subotu 24. prosinca/decembra ove godine na gradskoj pijaci Vijeće roditelja JPU ˝Dječje obdanište Vareš˝ ispričat će jednu slatku, mirisnu blagdansku priču.

Glavni likovi ove priče bit će Čokolada, Kokos, Vanilija, Orah i Cimet. Oni će biti tu za sve mališane koji pohađaju naše obdanište, zamirisat će grad kako bi mališanima donijeli tračak bolje, veselije, sadržajnije budućnosti.  Stoga, pozivaju sve naše sugrađane da podrže prodajnu izložbu kolača i novogodišnjih ukrasa. Cijene će biti simbolične, a razlog velik -  Vijeće roditelja na ovaj način želi sudjelovati u radu ove divne ustanove.  Naša djeca su tamo sretna, učinimo sve da tako i ostane, poručuju u pozivu.

Gdje ćete ih naći? Na najmirisnijem štandu ove subote. Samo slijedite miris glavnih likova ove priče i naći ćete ih - vesele, nasmijane i radosne.  Koliko su se potrudile i koliko su bile vješte mame mališana, saznat ćete jedino ako u subotu svratite do najslađeg kutka pijace, kupite slatkiš ili dva i uljepšate naše i vaše blagdane, jer zaista, dobro je činiti dobro. Dozvolite da vam zasladimo subotu i najveselije doba u godini!

Na kraju, Vijeće roditelja ˝Dječje obdanište Vareš˝ želi čestit Božić građanima koji obilježavaju ovaj blagdan, a svim građanima od srca čestitamo Novu godinu. Neka ona bude slatka i mirisna, zdrava i puna poslovnih i privatnih uspjeha, puna smijeha i lijepa kao jedno sretno djetinjstvo.

Dragim djelatnicima naše ustanove želimo svaki uspjeh u novih 365 dana, hvala Vam što postojite!

Svako dobro od srca žele Vam roditelji onih na kojima svijet ostaje... Evo prilike da im ga uljepšamo. Vidimo se u subotu!

Nama ostaje jedino podržati roditelje vareških mališana, posjetiti njihovu izložbu kolača i izdvojiti koju markicu za one na kojima budućnost ostaje...

vrtic
vrtic1
vrtic3
vrtic4
vrtic5
vrtic6

Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3336

Jučer 7725

Ovaj Tjedan 47072

Ovaj Mjesec 207135

Ukupno 13991579

Currently are 120 guests and no members online