Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Provjerite vodovodne instalacije u praznim stanovima!

16 Sij 2017
2587 times

Iz Općine Vareš dobili smo poziv sljedećeg sadržaja:


Pozivaju se svi vlasnici stanova na području općine Vareš da oni osobno ili osobe kojima su povjerili ključeve od stana žurno izvrše provjeru svih vodovodnih instalacija zbog nastalih šteta i pucanja cijevi i ventila u stanovima u kojima nitko ne boravi, a koji su zabilježeni proteklih dana u velikom broju.

Svi vlasnici takvih stanova dužni su odmah stupiti u kontakt s nadležnom službom Općine Vareš, kako bi se dogovorili o daljnjim aktivnostima na saniranju šteta.

Napominjemo da će svu nastalu štetu morati snositi vlasnici stanova protiv kojih će Općina podići tužbu zbog nemarnog odnosa prema vlastitoj imovini.

Isto tako, ukoliko se vlasnici stanova u kojima su vodovodne instalacije oštećene ne jave, u stanove će ovlašteni predstavnici Općine Vareš u suradnji s pripadnicima PS Vareš morati vršiti prisilni ulazak kako bi zaštitili daljnje štete na društvenoj imovini, navodi se na kraju poziva koji potpisuje općinski načelnik Zdravko Marošević.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1422

Jučer 6416

Ovaj Tjedan 1422

Ovaj Mjesec 211637

Ukupno 13996081

Currently are 150 guests and no members online