Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mreža mira i Unicredt upućuju poziv za dodjelu donacija i sponzorstva

05 Tra 2017
2850 times

Mreža za izgradnju mira u suradnji s Unicredit bankom Vas poziva da se prijavite za dodjelu donacija i sponzorstva u sklopu promoviranja kulture dijaloga. Poziv je otvoren tijekom cijele godine. 

 

Opšti ciljevi:

UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi od 25 miliona klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi. UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 14 tržišta kao i u drugih 19 svjetskih država. UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.

Koje aktivnosti se finansiraju:

Donacije

UniCredit Bank aktivno pomaže društveno korisne projekte te kontinuirano pruža podršku humanitarnim i društvenim projektima i institucijama u zajednici u kojoj i sama radi i djeluje. Donacije UniCredit Bank mogu biti dodijeljene udrugama, ustanovama i neprofitnim organizacijama, te pojedincima kojima je pomoć neophodna.

Sponzorstva

Umjetnost, kultura i muzika: UniCredit Bank je dio Grupe UniCredit koja nije samo jedna od najvećih bankarskih grupacija u Europi nego i jedan od najvećih partnera umjetnosti i kulture u sedamnaest europskih zemalja u kojima posluju njene članice. Mi u UniCreditu vjerujemo da kultura, ako se posmatra kao strateški resurs, može donijeti ogromnu vrijednost i potaknuti nove ideje, što je od ključnog značaja za održivi društveni i ekonomski rast.

Stoga, nadahnuće i kreativnost predstavljaju pokretače inovacija i rasta u našoj banci. UniCredit Bank kroz podršku kulturi i umjetnosti, ima cilj izraziti našu filozofiju:

Kultura dijaloga, različitost i moć kulturne razmjene.

Eko projekti: Činjenica je da naša naša planeta ima ograničenja i da svi imamo ograničena sredstva na raspolaganju. Održivo korištenje prirodnih resursa je ključ razvoja. Stoga svaki ekonomski igrač mora preuzeti svoju ulogu u zaštiti i očuvanju prirode. UniCredit Bank je prepoznala svoju ulogu, te provodi niz aktivnosti posvećenih ekološki osviještenom djelovanju u lokalnoj zajednici, sa ciljem da se pozicionira kao banka koja unapređuje životnu sredinu, brine o okolišu, utiče na buđenje eko svijesti građana u našoj lokalnoj zajednici i povećava konkurentnost Bosne i Hercegovine.

Sport: Pružajući podršku sportskim aktivnostima i klubovima u Bosni i Hercegovini potičemo razvoj temeljnih vrijednosti svakog civiliziranog društva: toleranciju, prijateljstvo i altruizam među djecom i mladima.

Medijsko sponzorstvo: UniCredit Bank može pružiti podršku organizaciji koja posjeduje prava za emitovanje i/ili je ovlaštena za ustupanje medijskog prostora za različite manifestacije.

Rok za prijave:

Apliciranje je moguće tokom čitave godine.

Geografsko područje podrške:

Bosna i Hercegovina.

Kriterij podobnosti:

UniCredit Bank ne podržava:

političke stranke ili pokrete i njihove organizacije,

Sindikalne organizacije ili patronažne organizacije, i

Religijske institucije.

Kako aplicirati:

Molimo vas da pogledate https://unicreditbank.linesponsor.ba/ za više informacija.

Kontakt:

Kardinala Stepinca bb

88.000 Mostar

Bosna i Hercegovina

Tel: + 387 36 312 112

Faks: +387 36 312 116

Web stranica: http://www.unicredit.ba

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 9237

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 30530

Ovaj Mjesec 197185

Ukupno 13764337

Currently are 185 guests and no members online