Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Najavljujemo - FIREHEADZ cirkuske radionice za djecu i mlade u Radničkom domu

09 Svi 2019
1272 times

Poštovani sugrađani, JU Centar za kulturu i edukaciju Vareš u suradnji s njemačkim cirkusom FIREHEADZ ovog vikenda

organiziraju zanimljive radionice za djecu osnovnoškolskog uzrasta.

Radionice cirkusa namijenjene su djeci u dobi od 6 do 15 godina. Radionice uključuju žongliranje, hodanje užetom, svladavanje vožnje unicikla, akrobatiku, klaunovanje i ostale cirkuske umjetnosti.

Radionice su osmišljene kao prigoda za svladati različite cirkuske tehnike i vještine djeci i adolescentima različitog uzrasta.

Radionica u Varešu će trajati dva dana. Djeca i mladi mogu se isprobati u različitim disciplinama. Bilo da je riječ o akrobacijama, žongliranju, vožnji cycla sa jednim kotačem, ravnoteži ili plesu - svako dijete može puno toga isprobati i pronaći svoje osobne vještine. U radionicama se razvijaju razne cirkuske tehnike, primjerice vještine klauna, unicycling, žongliranje ili hodanje po užetu.

Kretanje i tjelesne aktivnosti čine djecu nevjerojatno sretnom. Djeca mogu doživjeti radost kretanja svestrano u našoj cirkuskoj radionici. U prvom planu našeg rada je zajedničko učenje. Učenje jedni od drugih i međusobno, dovodi do pozitivnog iskustva i jača koheziju i samopouzdanje sudionika.

Ovisno o vještinama i sposobnostima grupe i danim okvirnim uvjetima, prezentacija za publiku se stvara na kraju radionice.

Nove cirkuske radionice Fireheadz-a u Radničkom domu u Varešu će se održati u:
-Subotu 11.05.2019. godine od 14 do 17 sati,
-Nedjelju 12.05.2019. godine od 14 do 16 sati.

Završna predstava za roditelje i posjetitelje je u nedjelja u 16 sati, a ulaz je besplatan i svi ste dobrodošli.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2943

Jučer 7691

Ovaj Tjedan 10634

Ovaj Mjesec 101043

Ukupno 13885487

Currently are 237 guests and no members online