Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Blagdanski i praznični sadržaji u Osnovnoj školi Vareš

16 Pro 2019
1084 times

Glazbena škola u Varešu danas, 16.12.2019.godine održala je svoj tradicionalni koncert u prosincu

i kroz izvedene skladbe predstavili su vrijedan rad i trud svojih učenika ali i nastavnika. Ovim koncertom započeli su mali i veliki osnovci s blagdanskim i prazničnim sadržajima. Kažemo započeli jer vas Osnovna škola "Vareš" u Varešu poziva na svoju tradicionalnu božićnu i novogodišnju svečanost koja će se održati 19. prosinca, u četvrtak s početkom u 11 sati.

Tog istog dana bit će upriličena prodajna izložba ukrasnih predmeta koje su izrađivale malene osnovnoškolske ručice na radionicama koje su se održavale kroz mjesec prosinac, a pod pokroviteljstvom organizacije World vision. Ako dođete podržati mališane iz Osnovne škole "Vareš"  vaša potraga za blagdanskim darovima imat će višestruko lijep kraj... Nećete se pomučiti da ih pronađete, a ono što kupite zbilja će biti unikatno, satkano od dječje mašte, spretnosti, ljubavi i radosti...

Na kraju još ćemo reći da su naši osnovci blagdansko vrijeme proglasili otvorenim još danas.

Blagdansku priču nastavljaju pričati u četvrtak i to izložbom rukotvorina i priredbom i od srca vas pozivaju da budete njihovi gosti i na već poznatoj adresi čekaju vas u četvrtak u 11 sati.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2455

Jučer 6808

Ovaj Tjedan 14396

Ovaj Mjesec 174459

Ukupno 13958903

Currently are 100 guests and no members online