Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Obavijest iz Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica

28 Sij 2020
988 times

Obavještavaju se sve raseljene osobe, izbjeglice i povratnici koji apliciraju na javne pozive Federalnog ministarstva raseljenih osoba

i izbjeglica da se aplikacije podnose putem pošte ili osobno u Ministarstvo, te da službenici Ministarstva ne prikupljaju dokumentaciju za korisnike na terenu.

U slučaju da zaposlenici Ministarstva u okviru obavljanja redovnih službenih dužnosti, kontaktiraju korisnike na terenu, obavještavaju se korisnici da od istih zatraže službenu akreditaciju i osobni dokument na uvid.

Federalno ministarstvo ovu obavijest korisnicima programa izdaje radi dobivenih informacija sa terena, u kojima su zabilježeni slučajevi pojedinačnih zloupotreba od pojedinaca koji nisu zaposlenici Ministarstva, a tako se predstavljaju na terenu. U slučaju ovakvih pojava zloupotrebe molimo sve korisnike da slučajeve odmah prijave nadležnim istražnim organima.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4255

Jučer 15963

Ovaj Tjedan 54327

Ovaj Mjesec 60206

Ukupno 6729176

Currently are 198 guests and no members online