Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Obavijest za slušatelje o izmjeni programskih sadržaja nedjeljom

23 Velj 2020
2323 times

Upoznati ste kako je radio Bobovac jedini lokalni radio na području općine Vareš i koji vas već skoro 25 godina informira

o svim važnim zbivanjima u našoj općini. Isto tako, kroz sve ove godine prošli smo težak put uz mnogobrojna preseljavanja, a kao i većina mladih u ovim godinama nemamo svoj dom. Već dugi niz godina nalazimo se u prostorijama objekta gdje je smještena Pučka kuhinja Vareš zahvaljujući razumijevanju svećenika koji su gospodarili ovim objektom. Međutim, kao i u svemu vremena se mijenjaju.

Od 2006. godine koristili smo prostorije ovog objekta i nastojali pomoći drugima onako kako su drugi pomagali nama, uzajamno i uz razumijevanje. Mnogo puta smo dobili pohvale za prijenos svetih misa sa raznih lokacija i one najvažnije iz župne crkve u Varešu. Naravno, sve ove godine od kako je radio prešao u Vareš to smo činili na zadovoljstvo svih nas, ali posebno onih bolesnih i nemoćnih koji nisu u mogućnosti doći na misno slavlje. Prateći posjećenost i slušanost putem interneta, broj slušatelja nedjeljom za vrijeme mise uvećava se duplo, što je vidljivo na ovim slikama.

Dolaskom novih svećenika došlo je i do promjene u programskoj shemi. Emisju „Naša zvona“ radili smo preko deset godina uz suradnju sa svećenicima ali zbog nedostatka vremena župnik fra Leon nije u mogućnosti nastaviti s istom. Isto tako, od 01.03.2020.godine imamo obvezu plaćanja zakupa prostora gdje se nalazi radio, a koju nismo u ovim okolnostima u mogućnosti izrealizirati.

Teška srca smo prinuđeni prekinuti prijenos misnog slavlja nedjeljom iz župne crkve u Varešu jer moramo iznaći dodatne izvore financiranja kako bi mogli nastaviti s radom. Napominjemo kako smo svih ovih godina sve prijenose mise odrađivali potpuno besplatno, a cjenovnik naših usluga možete pogledati u rubrici marketing.

Zahvaljujemo se svim svećenicima koji su do sada imali razumijevanja za nas, ali isto tako hvala i fra Leonu koji je do sada imao razumijevanja za naš rad, a vjerujem da će i u nastavku svoga djelovanja imati razumijevanja za svoje župljane kojima će misno slavlje iz vareške župne crkve nedostajati.

Prije objavljivanja ove informacije o svemu je upoznat župnik fra Leon Pendić.

 

Last modified on Nedjelja, 23 Veljača 2020 10:45
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5607

Jučer 5133

Ovaj Tjedan 10740

Ovaj Mjesec 170803

Ukupno 13955247

Currently are 254 guests and no members online