Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Prinudna izolacija za nepoštivanje rješenja o samoizolaciji

U Sarajevu je danas (30. mart/ožujak/) održana 11. izvanredna sjednica Federalnog stožera civilne zaštite (FSCZ)

kojom je predsjedavala zapovjednica Jelka Milićević.

S ciljem sprečavanja širenja zaraze korona virusa (Covid-19) na području F BiH, na današnjoj sjednici FSCZ analizirane su do sada donesene mjere, razmatrane buduće i donijeta jedna nova naredba o prinudnoj izolaciji za svaku osobu koja ne postupi po rješenju nadležnog organa kojim se određuje mjera izolacije za vrijeme vremenskog razdoblja za koji je ta mjera određena ili produžena. 

Ovom naredbom zadužuju se kantonalni stožeri civilne zaštite da, u saradnji sa kantonalnim kriznim stožerima ministarstava zdravstva, kantonalnim ministarstvima unutarnjih poslova, kantonalnim upravama policije, kantonalnim inspekcijskim organima, osiguraju objekte i uvjete za prinudnu izolaciju sa potrebnim sanitarnim, zdravstvenim i drugim uvjetima boravka osoba za koje je određena mjera izolacije. Rok za uspostavljanje objekata za prinudnu izolaciju je tri dana od dana donošenja ove naredbe.

 

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1830

Jučer 11162

Ovaj Tjedan 34285

Ovaj Mjesec 200940

Ukupno 13768092

Currently are 135 guests and no members online