Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Posljednji pozdrav Gagi od kolega iz Profitexa

07 Tra 2020
1526 times

Dragi Gago,
Kad smrt dođe nekom mladom to je kao strašan brodolom. Kad dođe nekom vrlo starom,

to je kao uplovaljavanje u sigurnu luku. Ali šta kad neumoljiva smrt dođe ovako u sredini, nekom zrelom, s puno iskustva, još u naponu snage? Nekome ko je puno radio, ali je još mnogo toga mogao ostvariti da nam ga teška bolest nije oduzela.

Otišao si rano, prerano, kažu relativno mlad.

Radili smo zajedno 20 godina koje prohujajše kao čas. Bilo je lijepih i teških trenutaka, ali više lijepih. Putovao si mnogo, uspostavljao nove poslovne kontakte, nesebično dajući sebe. Radio si vrijedno ne štedeći se. Bio si primjer za poštenje, za skromnost i odanost.

Dragi Gago, život je putovanje, a ne neka precizna destinacija i cilj, baš zato što nikad ne znaš kad će prestati. I lijepe riječi, koje o umrlima često svi govore, o tebi su bile govorene tokom cijelog života.
Jednom je pjesnik rekao da smrt zapravo ne postoji, jer ljudi umiru samo kad ih zaborave. Ti ne moraš brinuti. Tvoje kolege iz Profi-tex-a nikad te neće zaboraviti.

Neka ti je laka Vareška zemlja. Počivaj u miru.

Tvoji Profitexovci:

Zdravko, Anto, Dijana, Boško, Marinela, Darko, Ljilja, Mario, Dado, Marina, Enida, Marija, Igo, Mirsada, Nafa, Sadbera, Mediha, Nađija, Ajša, Darinko, Božana, Dragana, Nino, Karlo, Tonkica, Mladenko, Una, Fonzi!

Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 887

Jučer 5782

Ovaj Tjedan 14768

Ovaj Mjesec 14768

Ukupno 7107192

Currently are 89 guests and no members online